News

Ryan Reynolds și Blake Lively și-au cerut scuze pentru locul în care au ales să își țină nunta

iulia.statie
August 5, 2020 10:40 AM

Pentru prima oară, Ryan Reynolds a vorbit despre cât de mult el și soția lui, Blake Lively, regretă decizia de a se căsători la Boone Hall, o fostă plantație din Carolina de Sud.

Pe aceeasi temaBlake Lively, cele mai frumoase ținute din timpul sarcinii

De ce regretă cei doi decizia de a se căsători pe o plantație

În 2012, ei au văzut locul pe Interest. Anul trecut, Pinterest a renunțat la fotografiile de nuntă făcute pe plantație, deci acest lucru înseamnă că pozele de la evenimentul celor doi nu se mai află pe aplicație. Acum, mai ales în lumina mișcării Black Lives Matter, Ryan a vorbit cu Fast Company și a dezvăluit că el și Lively își doresc să se revanșeze pentru decizia lor. Rușinea va rămâne cu ei, dar acum sunt motivați pentru a lucra împotriva rasismului.

Cât despre nunta ținută pe plantație, el a zis: „Este ceva ce vom regreta mereu. Ce am văzut atunci a fost un loc de nuntă pe Pinterest. Ce am văzut după a fost un loc construit după o tragedie devastatoare. Peste ani ne-am căsătorit din nou acasă, dar rușinea rămâne.”

„A fost o greșeală gigantică ce te poate dărâma sau te poate face să iei parte la acțiune. Nu înseamnă că poate nu o să mai greșești.”, a zis el.

De ce proiecte se ocupă aceștia în prezent

În iunie, cei doi au dezvăluit cum plănuiesc să își crească fiicele, pe James, Inez și Betty (după cum susțin internauții că o cheamă pe a treia fetiță): „Suntem hotărâți să ne creștem copiii pentru a nu trebui să hrănească acest model nebun și pentru a face tot posibilul pentru a nu provoca durere niciodată altei ființe conștiente sau inconștinte.”

Aceștia au mai anunțat că au donat 200,000 dolari către fondul de apărare juridică NAAPC.

„Nu a trebuit să ne pregătim copiii pentru reguli diferite sau pentru ce ar putea să se întâmple dacă ești scos din mașină. Nu știm cum este să experimentezi o viața așa în fiecare zi. Nu ne putem imagina acel sentiment de frică și furie. Suntem rușinați că în trecut ne-am lăsat să fim neinformați despre cât de înrădăcinat este sistemul rasist.”, au scris aceștia.

 

View this post on Instagram

 

@naacp_ldf

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on