News

S-a aflat adevărul! Cum și-a anunțat Prințul Harry familia cu privire la renunțarea la titlurile regale

iulia.statie
March 30, 2020 11:24 AM

Ducele de Sussex i-a anunțat pe Regina Elisabeta și Prințul Charles cu privire la faptul că el și Meghan vor renunța la titlurile regale și vor deveni independenți financiar printr-un email.

Pe aceeasi temaAndreea Bănică nu și-a mai văzut copiii de o lună: „Știu că totul e bine acasă, dar tot sunt îngrijorată”

S-a aflat adevărul! Cum și-a anunțat Prințul Harry familia cu privire la renunțarea la titlurile regale

Chiar la câteva zile după, deși au fost rugați să nu se grăbească, Ducii de Sussex au lansat o declarație pentru toată lumea, notează The Sun.

„Regina și Charles au înțeles că el și Meghan vor ceva diferit și își doreau să ajute, însă a fost complicat. Existau probleme cu securitatea și fondurile, vizele și taxele, la care niciunul nu s-a gândit înainte. Harry a fost rugat să își scrie cererea și să vină cu idei.”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

„El a fost mult prea încăpățânat și orb pentru a vedea adevărul. Tatăl lui a încercat să îl asigure că deși preferă o Familie Regală restrânsă, el și familia lui mereu vor avea un rol important.”, a adăugat aceeași sursă.

Mai mult, alți membrii ai Familiei Regale nu au fost anunțati cu privire la această decizie. „Toată lumea crede că Ducii au fost lipsiți de respect.”, a zis o sursă.

Harry a primit instrucțiuni de la Regină pentru a nu spune nimănui despre planurile sale, iar Charles l-a rugat să îi dea mai mult timp pentru a se gândi la toate problemele. Totuși, Meghan și Harry au decis să grăbească totul printr-un anunț oficial.

După cum toți știm, Harry și Meghan au părăsit Marea Britanie pentru a se muta în Canada. Dar, acum câteva zile, cei doi s-au mutat în Los Angeles cu micuțul Archie pentru a fi mai aproape de mama Ducesei, Doria Ragland, dar și de prietenii lor ce îi vizitau în Canada.