News

S-a aflat adevărul: de ce nu o plăceau angajații de la Palatul Buckingham pe Meghan Markle

andreea voicu
May 17, 2020 16:53 PM

Cât timp a locuit la Palatul Buckingham, angajații încercau să o ocolească pe Meghan Markle, iar unii chiar și-au dat demisia. Deși nu se mai află acolo de mai bine de jumătate de an, încep să iasă la iveală detalii incredibile despre soția Prințului Harry.

Pe aceeasi temaMeghan Markle, îndrăgostită de jeanși! Cele mai cool modele de blugi purtate de ducesa de Sussex

S-a aflat adevărul: de ce nu o plăceau angajații de la Palatul Buckingham pe Meghan Markle

În prezent, Meghan Markle și Prințul Harry s-au stabilit în California, alături de bebelușul lor, Archie, după ce au decis să rupă orice legătură cu familia regală britanică.

Pe toată durata șederii cuplului în Marea Britanie, s-a zvonit că staff-ul regal nu prea o plăcea pe fosta actriță americană din cauza atitudinii dificile la adresa angajaților ei.

Recent, jurnalista Camilla Tominey a scos la iveală motivele care au stat la baza certurilor între Meghan Markle și angajații de la Palatul Buckhingham. Se pare că personalul casei regale era nemulțumit de trecutul acesteia, dar și de lipsa de respect a lui Meghan față de membrii familiei.

‘Există o ierarhie a personalului care se află la Palatul Buckingham de ani de zile, pentru a servi regina şi ţara. Prin urmare, au existat divergenţe în ceea ce priveşte pretenţiile avute de Harry şi Meghan, în special de ducesă, la modul: «Ei bine, stai un pic, cine crezi că eşti?»‘, a explicat jurnalista britanică, pentru The New Yorker.

În plus, Meghan Markle avea un caracter imposibil, era obsedată de control și avea prea multe pretenții de la angajații săi. Asistenta personală a Ducesei de Sussez și-a dat demisia la doar șase luni după ce aceasta se măritase cu Prințul Harry.