News

S-a aflat! Cine este noul burlac de la Antena 1

iulia.statie
July 29, 2020 14:11 PM

Emisiunea Burlacul revine, iar prezentatorul show-ului va fi chiar Răzvan Fodor. Deși au fost multe speculații cu privire la cine va participa la această emisiune, acum s-a aflat adevărul, iar Andi, cunoscut de la ‚Insula Iubirii’ este noul burlac.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș, depistată pozitiv cu coronavirus! Ce a declarat vedeta

Cine este noul burlac

Andi a devenit cunoscut pentru rolul său de ispită de la ‚Insula Iubirii’, fiind unul dintre cei mai doriți concurenți din emisiune. Deși s-a zvonit că altul ar fi fost de fapt viitorul burlac, redacția.ro a dezvăluit care este, de fapt, adevărul.

La emisiunea prin care a devenit cunoscut publicului, Andi a sedus-o pe Hannelore, idila lor ținând fanii cu sufletul la gură.

„Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi.”, povestea Andi despre Hannelore.

La ce emisiuni a mai participat acesta

De asemenea, acesta a participat în trecut și la emisiunea Survivor, iar femeile vor avea pentru ce să lupte, pentru că Andi a câștigat și locul întâi la Campionatul Național de Culturism, relatează publicația menționată mai sus. El a lucrat ca și antrenor de fitness, iar acum, este creator de conținut online.

Nu este prima experiență în televiziune pentru el, însă, acum, femeile se vor lupta să îi câștige inima burlacului faimos. Acum 10 ani, la primul sezon al show-ului, protagonistul a fost Cătălin Botezatu, după care au urmat Edward Popescu Strohlen, Vladimir Drăghia și Bogdan Vlădău.

Ținând cont că noul burlac va fi Andi Constantin iar emisiunea va fi prezentată de Răzvan Fodor, după cum a dezvăluit în exclusivitate publicația redacția.ro, emisiunea va fi una foarte urmărită datorită succesului pe care l-a avut concurentul în show-urile trecute.