News

S-a aflat motivul real al conflictului dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William

maria.apostol
December 2, 2021 13:56 PM

Multă lumea credea că reîntâlnirea dintre prinţului William și prinţul Harry va aduce împăcarea mult sperată. Din contră. Între cei doi ar fi avut loc o nouă ceartă.  Acum s-a aflat care este de fapt motivul acestui conflict. 

Potrivit unor relatări apărute în revista People, cearta dintre cei doi fraţi a izbucnit atunci când William şi-a exprimat îngrijorarea faţă de rapiditatea cu care evolua relaţia lui Harry cu Meghan Markle. Se întâmpla înainte de nunta lor, care a avut loc în mai 2018.

Potrivit unor capitole publicate de Robert Lacey în cartea „Battle of Brothers”, situaţia s-a agravat şi mai mult în octombrie 2018. Atunci când prinţul William a aflat despre acuzaţiile de intimidare şi hărţuire. Ele fiind formulate de angajaţi ai casei regale la adresa cuplului Harry-Meghan.

Motivul real al conflictului dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William

Atunci când acele acuzaţii au fost dezvăluite, biroul de presă al ducesei de Sussex le-a negat cu vehemenţă. Susținând că acestea făceau parte dintr-o campanie de denigrare a lui Meghan. Biroul de presă de la Palatul Buckingham a anunţat apoi că familia regală a demarat o anchetă independentă. Aflată de atunci în desfăşurare.

Reconcilierea dintre prinţul William, în vârstă de 39 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, a fost îngreunată de distanţarea lor geografică. Prinţul Harry s-a mutat în California alături de soţia lui, Meghan Markle.