News

S-a lansat o nouă carte despre Meghan Markle! Ducesa, din nou jignită

iulia.statie
June 17, 2020 12:07 PM

A fost publicată o nouă carte numită ‚Meghan and Harry: The Real Story’, pe data de 25 mai, scrisă de Lady Colin Campbell. Aceasta a descris-o pe Ducesă ca fiind mult prea interesată de faima proprie și ajutându-se să obțină succesul de orice o înconjoară.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Ducesa Meghan Markle, din nou în mijlocul unor controverse

Colin Campbell este o scriitoare britanică și are multe cunoștiințe atunci când vine vorba de cercurile importante din Marea Britanie, publicând în trecut și alte cărți despre Familia Regală. Aceasta a dezvăluit că tabloidele au spus adevărul despre imaginea lui Meghan.

Scriitoarea a spus că „Anglia nu este de ajuns pentru ea” și a criticat-o extrem de dur pe Markle, explicând că este „dependentă de faimă” și „viața ei este actoria”. Și pe Prințul Harry l-a jignit, dezvăluind că era în trecut „disperat să cunoască pe cineva”.

Publicația Page Six relatează că Lady Campbell este extrem de implicată în cercurile Familiei Regale. „Cunosc multe. Îi cunosc pe membrii Familiei Regale, pe amicii lor. Am fost la petrecerile lor, în casele lor.”, a spus ea.

„Această persoană nu este cu mult mai potrivită pentru viața regală decât Angelina Jolie pentru o competiție de box. Ea s-a ridicat cu mult peste ce i se cuvine, mereu și-a dorit să fie o stea, are o înclinație pentru exagerare.”, a spus scriitoarea despre Meghan Markle.

Lady Colin a discutat și despre Prințul Harry, dar și despre relația dintre cei doi, spunând că Ducesa de Sussex știa, de fapt, detalii despre viața partenerului său. „Harry ar fi trebuit să fie mai informat. Este o absurditate cum că ea nu ar fi știut nimic despre el de la început. Adică serios, a citit despre el în cărți.”, a zis aceasta.

Recent, un alt expert regal a vorbit despre cei doi, spunând că au avut de pierdut privind imaginea lor publică în această perioadă, decizia lor de a se muta în America fiind o mișcare greșită.