News

S-a văzut tot! Cum a fost fotografiată Cardi B la Billboard Music Awards 2019

nicoleta.ispasescu
May 2, 2019 14:06 PM

Rapperii Cardi B, Drake și trupa pop-rock Maroon 5 sunt marii câștigători ai Premiilor Billboard 2019, care a avut loc miercuri seară în Las Vegas.

Artista Cardi B a făcut o alegere vestimentară care a stârnit controverse, la Billboard Music Awards 2019. Mai mult decât atât, ea a fost „victima” unui accident vestimentar, care nu a fost trecut cu vederea de către gurile rele.

Rapperița și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de soțul ei, Offset. Cu această ocazie, ea și-a expus noile implanturi, de care este tare mândră, dovadă sunt ipostazele indencente în care s-au lăsat fotografiați cei doi.

„Mi-am pus alte implanturi. Mă simt bine, dar uneori simt că mi s-a lăsat pielea. M-a distrus fiica mea”a declarat artista.

S-a văzut tot! Cum a fost fotografiată Cardi B la Billboard Music Awards 2019

Și dacă nu era suficient de decoltată și sumară rochia, ei bine Cardi B a fost „victima” unui incident vestimentar.

În timp ce se poza alături de soțul ei Offset, vedeta a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia. Cardi B părea să nu aibă lenjerie intimă pe sub rochie.

Intenționată mișcarea sau nu, Cardi B s-a amuzat pe seama acestei întâmplări și a postat pe contul ei de Instagram următorul mesaj, încercuind zona intimă:

„Motherfu**ers care tot arătați fotografia asta, pe care o mai și photoshopați. Vai „Cardi Bs p***y”. Pe acolo am născut-o pe fiica mea!”.

Imediat după aceea, postarea lui Cardi B a fost ștearsă, din cauza conținutului indecent. Se știe deja faptul că Instagramul are o politică foarte strică atunci când vine vorba de nuditate în postările sale.