News

S-au despărțit, din nou, Gigi Hadid și Zayn Malik? Ce detaliu a ieșit la iveală

nicoleta.ispasescu
January 4, 2019 12:39 PM

Gigi Hadid și Zayn Malik nu au mai fost văzuți împreună, și, potrivit zvonurilor, cei doi sunt din nou la un pas de despărțire.

Zayn Malik a stârnit din nou o mulţime de zvonuri asupra relaţiei sale de cuplu, după ce i-a dat unfollow lui Gigi Hadid pe Instagram.

Cei doi sunt împreună de la finalul anului 2015, însă în martie 2018, aceştia au luat o pauză, care nu a durat foarte mult, pentru că Gigi şi Zayn s-au împăcat în iunie.

S-au despărțit, din nou, Gigi Hadid și Zayn Malik? Ce detaliu a ieșit la iveală

Acum, fanii celor doi se întreabă dacă nu cumva sunt din nou probleme în relaţia lor, deoarece nu au mai fost văzuţi împreună din octombrie, şi nici nu au mai postat fotografii împreună.

O sursă a declarat pentru E! News că Gigi Hadid și Zayn Malik „au petrecut timp separat încă de la începutul lunii noiembrie.”

Aceeași sursă a declarat că cei doi sunt de părere că așa este cel mai bine în acest moment pentru relația lor.

„Amândoi se concentrează foarte mult pe ei și pe carierele lor separate”, a declarat sursa, explicând de ce petrec timp separat. Zayn a fost„în studio, înregistrând melodii noi pentru albumul lui”, în timp ce Gigi a avut mai mult grijă de ea după Victoria’s Secret Fashion Show.

Totuşi, Gigi încă îl urmăreşte pe Zayn pe Instagram şi Twitter, iar până acum niciunul dintre ei nu a declarat nimic legat de vreo posibilă despărţire.

În prezent, Zayn mai urmăreşte doar 28 de conturi pe Instagram, printre care se numără şi profilul lui Reese Witherspoon, aşa că este posibil să fie vorba de o campanie sau un nou proiect.