S-a spălat pe picioare cu apă caldă, sare și bicarbonat de sodiu, iar ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte! Truc învățat de la bătrâni

Verdict.ro
February 21, 2018
February 21, 2018

O tânără a testat un remediu învățat de la bunica ei, iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte. Fata a amestecat apă caldă cu sare și bicarbonat de sodiu, iar soluția a folosit-o pentru a-și trata picioarele.

Medicina alternativă chineză foloseau pentru detoxifierea organismului remedii care implicau curățarea picioarelor. Potrivit sistemul chinez de reflexoterapie picioarele au zone de energie ce comunică direct cu organele, ceea ce înseamnă că stimularea acestor zone ajută la curățarea organismului de toxine.

Sunt o mulțime de remedii de detoxifiere, însă ne-am oprit asupra unuia singur, care era folosit și de bătrânii noștri.

O tânără l-a testat pe propria piele și a fost impresionată de rezultat, potrivit homehealthyrecipes.com.

Baie detoxifiantă ionică pentru picioare: încălzești apă pe care o torni apoi într-un lighean. În apa călduță amesteci o cană de sare de mare sau sare Epson, 2 căni de bicarbonat de sodiu și câteva picături din uleiul esențial favorit. Apoi, îți ții picioarele în amestec timp de 30 de minute.

E posibil ca după tratament să te simți puțin obosit, însă este un efect normal, acesta fiind semnul că organismul tău a fost curățat de toxine.

Share