Fashion

SAG Awards 2020: cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

irina.letitia
January 20, 2020 12:29 PM

O adevărată avalanșă de ținute spectaculoase a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe covorul roșu al premiilor SAG 2020. Iată ce ținute au purtat vedetele și care au fost cele mai reușite apariții ale serii!

SAG Awards 2020: cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Incă de la începutul lui 2020, am avut parte de evenimente spectaculoase. Agenda decernăriilor de premii va culmina cu seara Oscarurilor, însă până atunci suntem răsfățați de vedete cu adevărate apariții menite să rămână în memorie. După Golden Globes și Critics Choice Awards a venit rândul Screen Actors Guild Awards să își aleagă câștigătorii.

Cu această ocazie, vedetele au răspuns prezent invitației și au pășit pe covorul roșu, în poate, cele mai bune ținute de anul acesta. Si de această dată au făcut furori Jennifer Aniston, Charlize Theron, Renee Zellweger, Jennifer Gardner, Jennifer Lopez. Te invităm însă să admiri imaginile și să urmărim împreună cele mai reușite apariții!

Simplitatea a dominat categoria ”best dressed” de această dată! Naturalețea a câștigat, cel puțin la capitolul coafură și make-up, și vedetele au afișat nu doar ținute clasice, simple în aparență, dar atât de studiate și potrvitie, cât și look-uri fresh, firești am putea spune.

Charlize Theron este într-un adevărat turneu de promovare și trebuie să recunoaștem că aparițiile sale recente ne conving din ce în ce mai mult. La SAG Awards, Charlize a purtat o ținută Givenchy, compusă dintr-un top scurt, tip bustieră, argintiu și o fustă lungă neagră, ce urmează fidel linia corpului.

Jennifer Aniston a fost vedeta serii! Jen a reușit să atragă întreaga atenție cu ținuta sa (și cu silueta impecabilă), iar mai apoi, grație interacțiunii cu fostul soț, Brad Pitt!  Actrița a arătat superb, într-o rochie vintage Dior! Simplu, poate extrem de simplu și atât de reușit!

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

 

Zoe Kravitz ne-a furat încă o dată inima cu ținuta sa! Zoe a arătat impecabil într-o creație Oscar de la Renta, într-o nuanță delicată de piersică, completată de o pereche de mănuși lungi albe. Zoe recrează un look celebru purtat de Jackie Kennedy (continând seria clasicilor, din care reținem și rochia sa de mireasă, inspirată de Audrey Hepburn, muza lui Hubert de Givenchy).

Zoe Kravitz
Zoe Kravitz

 

Continând lista ”best dressed”, observăm și o continuitate cromatică. Lili Reinhart a purtat o superbă rochie Miu Miu, alb-negru, într-un stil baby-doll.

Lili Reinhart
Lili Reinhart

 

Deși există o fascinație pentru alb și negru, evidentă și pe covorul roșu, apreciem deopotrivă culorile puternice! In această categorie se înscrie ținuta Sophiei Turner! Actrița din Game of Thrones a purtat o rochie Louis Vuitton, într-o nuanță perfectă de roz-barbie.

Sophie Turner
Sophie Turner

 

Iată lisa completă a ținutelor de la SAG Awards 2020, în galeria foto!