News

Salma Hayek, acuzată că s-a căsătorit pentru bani! Ce replică a dat vedeta

iulia.statie
February 17, 2021 11:30 AM

Chiar dacă este căsătorită cu soțul ei de 15 ani, Salma Hayek-Pinault încă primește multe comentarii negative, câțiva internauți spunând că aceasta s-a căsătorit cu omul de afaceri Francois-Henri Pinault pentru banii săi.

Pe aceeasi temaGisele Bundchen, despre cum se descurcă cu înaintarea în vârstă

Salma Hayek, acuzată că își dorește averea soțului ei

Într-o apariție pentru podcast-ul lui Dax Shepard, ‚Armchair Expert’, vedeta a dezvăluit că aceste speculații nu o mai deranjează și a specificat că nimeni nu știe, de fapt, ce se întâmplă în mariajul ei în afara de ea și partenerul său.

Salma Hayek i-a spus lui Dax Shepard că soțul ei este mult mai mult decât un om de afaceri ce deține funcția de CEO la Kering, un conglomerat de modă de lux. „În imagini, nu îți dai seama de magia pe care o are în el. M-a făcut să devin o persoană mai bună și să cresc într-un mod sănătos. Când m-am căsătorit cu el, toată lumea spunea că este o căsătorie aranjată, că m-am măritat pentru bani. Da, oricum, să gândească ce vor. Suntem de 15 ani împreună. Ne iubim și nici măcar nu mă mai deranjează.”, a spus vedeta.

Ce spune Salma Hayek despre soțul ei

De asemenea, aceasta a povestit că a deranjat-o faptul că partenerul său era extrem de bogat atunci când s-au întâlnit. Totuși, ei au trecut peste toate provocările și au o fetiță împreună, pe nume Valentina, în vârstă de 13 ani.

„A fost ultimul lucru pe care mi-l doream. Nu era deloc genul meu. Dar el a trecut peste toate aceste preconcepții.”, a continuat Salma Hayek. Mai mult, vedeta a spus că zvonurile privind faptul că s-a căsătorit pentru bani nu o supără doar pe ea.

Speculațiile internauților cu privire la căsătoria ei ar fi insulte la adresa soțului său, pe care ea l-a numit dragostea vieții sale într-un interviu cu Instyle din 2019. „Nu mă deranjează doar pe mine. Nu doar eu sunt judecată…ei nu pot să își imagineze ce bucurie aduce această ființă umană.”, a conchis vedeta.