Salma Hayek arată fabulos la 54 de ani! Care este secretul frumoasei actrițe pentru o siluetă de vis

elena.toader
June 14, 2021 11:09 AM

Salma Hayek arată fabulos și pare că a găsit elixirul tinereții, iar cei 54 de ani par că nu există decât în cartea de identitate! Frumoasa actriță arată impecabil, putând fi confundată fără nicio problemă cu o domnișoară cu 30 de ani mai tânără! 

Recent, Salma a dezvăluit unul dintre secretele sale de frumusețe: o rutină de sport intensă, de doar cinci minute, pe care a conceput-o chiar ea. „Îmi place să fac yoga şi am inventat o rutină de cinci minute în care îmi lucrez întreg corpul. Te dor toate a doua zi, dar când o faci, nu simţi nimic”, a declarat Salma, conform mirror.co.uk.

Salma Hayek arată fabulos: ”Îmi place că am 54 de ani, e o reuşită”

Însă, frumoasa actriţă recunoaşte că nu arată mereu ca în pozele pe care le publică pe contul său de Instagram. Ea a povestit cum lucrează intens la sală. În plus, ține dietă înainte de a pleca în vacanţă. Apoi, face 1.000 de poze în primele câteva zile de concediu, după care se relaxează, mânâncă tot ce îi pofteşte inima. Și… pune la loc kilogramele pierdute. „Nu mai arăt ca în pozele publicate. Arăt aşa pentru o perioadă scurtă de timp”.

Salma Hayek arată fabulos, deși nu mai are de multă vreme 30 de ani! „Îmi place că am 54 de ani, e o reuşită. Am urât momentul în care am împlinit 30 de ani, am avut o cădere nervoasă, la acum, la 50 de ani, mă simt grozav. Simt că am totul, sunt foarte recunoscătoare şi mă simt binecuvântată. Dar simt mereu nevoia să evolueze şi să cresc. Uneori e uşor să rămâi în zona de confort, dar atunci cânt te opreşti din a te provoca să incerci lucruri noi, atunci ai îmbătrânit cu adevărat”, a declarat actriţa.

Frida Kahlo, personajul pe care l-a adus la viață

La cei 54 de ani, Salma Hayek arată incredibil de bine. Celebra actriță care a interpretat în anul 2000 personajul Frida Kahlo în filmul ”Frida” ,și pe Carolina în ”Desperado”, în 1995, este o apariție răvășitoare, indiferent de evenimentul la care este surprinsă sau de fotografiile pe care le publică pe reţelele de socializare.

Sursa foto: Salma Hayec Facebook/ Istagram