Vedete

Salma Hayek, secretul intim pe care nu mulți îl știu! Cum explică actrița mărirea naturală a bustului

Camelia
September 25, 2023 10:22 AM

Nu-și arată deloc vârsta! Salma Hayek a ajuns la 54 de ani, dar abia dacă poți să zici că are 30! În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit cum reușește să aibă un bust atât de mare, după ce multe persoane au acuzat-o că și-ar fi pus silicoane.

Salma Hayek are 54 de ani și abia dacă își arată vârsta! Îndrăgita actriță a fost acuzată de-a lungul timpului că și-ar fi pus implanturi mamare, însă realitatea este cu totul alta. De-a lungul anilor s-au sesizat diferențe în zona bustului, însă Salma Hayek a spus acum adevărul: are sau nu silicoane?

În cadrul emisiunii online a Jadei Pinkett Smith, Salma Hayek a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la bustul ei. S-a speculat în presa străină că și-ar fi pus implanturi mamare, dar realitatea este cu totul alta! Actrița de 54 de ani mărturisește că bustul ei crește natural.

Bustul actriței Salma Hayek a crescut natural

„Mulţi oameni spun că mi-am făcut o mărire de sâni. Şi nu-i învinovăţesc. Într-adevăr, sânii mei erau mai mici. Dar şi restul corpului meu era mai slab”, spunea ea.

”În cazul unor femei, sânii îşi reduc dimensiunea de-a lungul timpului, ele pierd din grăsime. Dar în cazul altor femei, când câştigă în greutate li se măresc şi sânii. La fel se întâmplă şi când eşti gravidă, naşti şi alăptezi, sânii cresc şi nu îşi mai revin la dimensiunea de dinainte. Iar în alte cazuri, sânii cresc din nou şi când eşti la menopauză. Iar eu se întâmplă să fiu una dintre acele femei cărora le-au crescut sânii la fiecare dintre aceste etape. Când m-am îngrăşat, când am fost însărcinată şi când am intrat la menopauză. Am schimbat multe măsuri la sutien. Şi nu e neapărat numai de bine, resimt dureri de spate, iar despre asta nu se prea vorbeşte. La fel cum nu se vorbeşte despre creşterea sânilor la menopauză – se bate moneda pe bufeuri şi diverse stări emoţionale. Dar mai e ceva de spus: menopauza nu înseamnă momentul de expirare a femeii. Femeia nu are termen de expirare. Poţi să fii în cea mai bună formă la orice vârstă!”, a continuat Salma, scrie Ok Magazine.

sursă foto: arhivă VERDICT