Vedete

Salma Hayek, senzuală în costum de baie, la 55 de ani! Actrița a mărturisit secretul unui bust de invidiat

maria.apostol
January 6, 2022 13:28 PM

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Salma Hayek arată impecabil în costum de baie, la 55 de ani!

Așa cum multe vedete au procedat, și actrița a optat pentru o destinație exotică la final de an. Cu această ocazie, Salma Hayek și-a arătat corpul perfect în fața celor 19 milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Starul a postat o fotografie provocatoare, care i-a lăsat pe fani cu gura căscată. Actrița de la Hollywood și-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie Yves Saint Laurent cu imprimeu leopard, relatează click.ro.

Fie ca acest an nou să vă aducă conștientizarea propriilor forțe. 2022 fericit, sănătos”, a scris Salma hayek în dreptul imaginii senzuale. În secțiunea de comentarii fanii au fost încântați și uimiți de cât de bine arată celebra actriță.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) 

Nu a fost prima dată în 2022 când Salma Hayek a publicat fotografii în costume de baie extrem de sexy. Într-o altă fotografie de Anul Nou, starul din House Of Gucci a sărbătorit bălăcindu-se într-un loc exotic.

Salma Hayek: ”Sânii mei cresc foarte mult”

În 2020, actrița Marvel a apărut în celebrul Red Table Talk a lui Jade Pinkett Smith și a vorbit sincer în timpul unei discuții despre sânii ei celebri, potrivit Daily Star.

Sânii mei cresc foarte mult. La unele femei, devin mai mici. Dar există unele femei care, atunci când te îngrași, sânii îți cresc, iar alte femei care, atunci când ai copii și alăptezi, sânii tăi cresc sau nu. Apoi, în unele cazuri, când ești la menopauză, cresc din nou. Și se întâmplă să fiu una dintre acele femei la care se aplică toate aceste exemple!”, a explicat Salma Hayek.