News

Samantha Markle a lansat o carte despre sora sa, Meghan Markle! Ducesa, atacată dur

iulia.statie
February 5, 2021 12:51 PM

Tocmai a fost lansată o carte de 330 de pagini despre Meghan Markle, scrisă chiar de sora ei vitregă, Samantha Markle. Aceasta a decis să vorbească despre relația plină de probleme dintre ele, iar titlul folosit este ‚The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1’.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Meghan Markle, atacată dur de sora ei

Cartea, ce prezintă capitole intitulate ca ‚The Pushy Princess of Vista del Mar’, ‚Looking for Mr. Right, the Wrong Way’ și ‚The Queen would pe Appalled’ dezvăluie perspectiva Samanthei despre cum basmul fostei actrițe s-a transformat într-un coșmar.

Mai mult, potrivit publicației Newsweek, Samantha a fost în spatele fotografiilor cu tatăl său, Thomas Markle, din 2018, ce au dus la absența sa de la nunta dintre Meghan și Prințul Harry, în care apărea pregătindu-se pentru eveniment.

Abia după ce au fost publicate pozele, s-a aflat că Thomas Markle nu va participa la nunta celor doi. Momentan, aceștia au o relație extrem de distantă, iar el va depune mărturie împotriva fiicei sale în procesul contra Mail on Sunday.

Samantha Markle, ce trăiește în Florida, susține că paparazzi trebuiau să îl pună pe tatăl ei într-o lumină bună și nu era vorba despre banii câștigați. Aceasta, ce este cu 17 ani mai în vârstă ca Ducesa, a povestit totul despre relația dintre ea și Meghan, explicând că nu există șansă de împăcare, deși se înțelegeau foarte bine în trecut.

Ce spune Samantha Markle despre Ducesa de Sussex

„Viața noastră nu a fost ușoară, nimeni nu este perfect. Am râs, am fost de acord, nu am fost de acord, ne-am iertat reciproc, ceea ce face din familie un lucru atât de special.”, a dezvăluit Samantha Markle.

Într-un anumit pasaj, aceasta vorbește despre cum tatăl ei a fost extrem de supărat după ce a vorbit la telefon cu Meghan chiar după nunta ei cu Prințul Harry. „Este foarte ciudat, ea nu este la fel. Când Harry este în cameră, este foarte dulce și o persoană total diferită, dar când el nu mai este prin jur, devine rea și încearcă să controleze totul.”, ar fi spus tatăl fostei actrițe.

Cartea, despre care se spune că va dezvălui perspectiva Samanthei, era în discuții încă din 2016, pe când Meghan și Prințul își făceau publică relația. Potrivit Daily Mail, Meghan se simte ca și cum ruda ei ar profita de ea, pentru că a criticat-o foarte mult, deși ele nu au mai vorbit de ani de zile.