General

Sarah, Ducesa de York, a vorbit deschis despre operațiile estetice

iulia.statie
October 12, 2019 12:57 PM

Sarah, Ducesa de York, cunoscută și ca Sarah Ferguson sau „Fergie”, a vorbit deschis despre faptul că a recurs la operații estetice într-un interviu.

Pe aceeasi temaPrinţesa Beatrice s-a logodit cu Edoardo Mapelli Mozzi

Sarah, Ducesa de York, a vorbit deschis despre operațiile estetice

Într-un nou interviu cu cei de la Femail, Ducesa, alături de doctorul ei Gabriela Mercik, a vorbit despre cum a experimentat cu botoxul sau cu facelifting-uri non-chirurgicale de-a lungul anilor.

„Am avut parte de mult ajutor pentru a arăta așa la 60 de ani! Am început și tratamentul cu laser, dar nu este încă terminat. Collagenul trebuie să se reconstruiască. Sper să fie gata până la ziua mea”, a spus ea publicației.

Despre intervențiile cu botox, ducesa a dezvăluit: „Am avut parte de intervenții cu botox acum multă vreme, când nu exista altceva. Nu îmi place să par de gheață, ci să fiu eu însumi. Nici măcar la ace nu îmi place să mă gândesc și mă bucur dacă arăt sănătoasă și fericită acum, sunt foarte mulțumită pentru faptul că vorbesc de ce am făcut.”

Ducesa, mama Prințesei Eugenie și a Prințesei Beatrice, a dezvăluit că în 2013 a avut parte și de un facelifting mai neobișnuit, unde cusături temporare sunt folosite pentru a produce o ridicare a pielii subtilă, dar vizibilă. În loc de a elimina pielea lăsată, chirurgul o ridică. Aceste cusături se dizolvă între șase și opt luni.

„Introduci aceste cusături în piele cu un ac foarte fin, iar acestea ridică totul. Înainte să am parte de această intervenție, m-am gândit că o să mă doară foarte tare, însă nu a fost așa rău. Pielea mea s-a comportat bine. Dacă ne uităm la poze cu mine după această intervenție, cred că arăt mai bine.”, a explicat ducesa.

Totuși, Ferguson și Doctor Mercik au început să folosească acum doar laserul, pentru că este non-invaziv.

Ducesa a adăugat că a recurs și la mesoterapie: „Trebuia să repar distrugerile cauzate de statul la plajă din copilărie. De asta am recurs la mesoterapie, pentru a-mi hidrata pielea.”

Sursă: Harper’s Bazaar