News

Sarah Ferguson, declarație emoționantă despre nunta amânată a Prințesei Beatrice

iulia.statie
June 1, 2020 12:43 PM

Înainte de pandemie, Familia Regală Britanică se pregătea pentru o altă nuntă regală. Ceremonia Prințesei Beatrice trebuia să aibă loc pe 29 mai, însă ținând cont de distanțarea socială și sfaturile date de autorități privind izolarea, nunta a trebuit să fie amânată.

Nunta Prințesei Beatrice, amânată din cauza pandemiei

Totuși, mama Prințesei Beatrice, Sarah Ferguson, a făcut o declarație emoționantă despre această ceremonie și a postat și o fotografie cu fiica sa de când era mică pentru a asigura admiratorii că va exista o ceremonie imediat cum o vor putea organiza în siguranță.

Beatrice și-a anunțat ziua nunții în februarie, după cum notează publicația Entertainment Tonight. Aceasta trebuia să se căsătorească cu alesul ei, Edoardo Mapelli Mozzi la Palatul St. James din Londra și să aibă petrecerea în grădinile Palatului Buckingham.

În martie, oficialii palatului au anunțat că data se va schimba ținând cont că lumea trece prin extrem de multe provocări din cauza pandemiei. Apoi, publicația People a dezvăluit că nunta a fost anulată, iar un oficial al Prințesei Beatrice și al lui Mozzi a explicat că nu este timpul potrivit pentru o ceremonie.

„Ei nu se gândesc la o nuntă în aceste vremuri. O să vină timpul să refacă totul, însă nu acum.”, a explicat acesta.

Acum, Sarah Ferguson a dezvăluit că este alături de toți cei ce și-au amânat nunta în pandemie, dar a făcut și câteva declarații emoționante despre fiica ei, menționând că sănătatea este mai importantă ca toate.

„Te iubesc, draga mea Beatrice. Tu mi-ai oferit mai multă bucurie decât aș fi putut să cer. O să fiu bucuroasă să sărbătoresc dragostea dintre tine și Edo atunci când ieșim din izolare. Cele mai importante sunt sănătatea și dragostea și azi ți le trimit ție și altor oameni ce trebuiau să se căsătorească în această perioadă. Sunt mândră de voi toți.”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

Love you my darling Beatrice. You have given me more joy than I could ever wish for. I am so excited to celebrate yours and Edo’s love when we all are out of lockdown. The most important thing is health and love and today I send it to you and all the other people that were getting married during this time .. so proud of you all

A post shared by Sarah Ferguson (@sarahferguson15) on

Publicația ET a scris că nu erau planuri ca nunta lui Beatrice să fie televizată, deși nunta surorii ei, Eugenie, a fost. Revista notează că deși în trecut BBC ȘI ITV au televizat nunțile Familiei Regale, nimeni nu a făcut vreun comentariu cu privire la nunta lui Beatrice. Mulți speculează că televiziunile nu vor să colaboreze privind ceremonia din cauza conexiunilor Prințului Andrew cu scandalul Jeffrey Epstein.