Vedete

Sarah Jessica Parker a făcut o avere de 150 de milioane de dolari din vânzarea de pantofi stiletto

maria.apostol
September 15, 2021 11:20 AM

Sarah Jessica Parker a interpretat-o în serialul „Sex and the City” pe Carrie Bradshaw, cunoscută pentru obsesia sa pentru modelele de pantofi create de designerul Manolo Blahnik, în magazinele căruia lăsa aproape o avere. Actrița este la rândul ei pasionată de pantofi și a început să creeze propriile modele.

Sarah Jessica Parker a făcut o avere

Actrița primit numeroase oferte de a intra în industria designerilor de pantofi, însă, așa cum a declarat chiar ea, nu și-a dorit să găsească scurtături și nici să facă compromisuri pentru a intra în business.Lucrurile s-au schimbat, însă, când prietenele au sfătuit-o să îi dea un telefon directorului executiv de la Manolo Blahnik, George Malkemus.

M-am dus acasă și l-am sunat pe George și am spus: ”Știu că e mult ce-ți cer, dar te-ai gândi vreodată să produci o linie de pantofi împreună mine?”. Mi-a spus să fiu la el la birou la ora 9:00 dimineața, am mers, și astfel sa născut linia noastră de pantofi„.

Acum are propria linie de încălțăminte care îi poartă numele. Ea include, în special, pantofi cu toc de tip stiletto, sandale sau ghete. Toate produsele sunt fabricate în Italia și vândute atât în magazine proprii, cât și la magazinele de lux precum Bloomingdale, Neiman Marcus și Sax Fifth Avenue, cu prețuri de la 250 până la 600 de dolari. Când vine vorba de calitate, ea refuză orice compromis.

Voiau să fac pantofi pe care să-i vând cu 69 de dolari, să-i produc în China cu miile și ne-am fi îmbogățit cu toții. Nu am putut să o fac”, a declarat actrița pentru publicația Business Off Fashion.

Potrivit experiților, brandul ei a obţinut o valoare netă de 150 de milioane de dolari!