News

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au confirmat continuarea ‚Sex and the City’

iulia.statie
January 11, 2021 11:51 AM

Fanii ce așteptau cu sufletul la gură continuarea faimosului serial ‚Sex and the City’ se pot bucura în sfârșit, pentru că trei dintre actrițele principale, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker și Kristin Davis au confirmat că vor intra din nou în pielea femeilor ce le-au făcut cunoscute.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

Este oficial! Actrițele principale au confirmat continuarea ‘Sex and the City’

Cele trei au dezvăluit noul teaser al serialului pe platformele de social media. „Nu m-am putut abține să nu mă întreb…unde sunt ele acum?”, a scris Sarah Jessica Parker. „Tu, eu, New York…totul este posibil.”, a dezvăluit și Nixon. „Totul este posibil…ne întâlnim acolo!”, a spus Kristin Davis pe Instagram.

„HBO a dat un ordin pentru o nouă serie și imediat s-a produs un nou capitol al revoluționarului serial HBO, ‚Sex and the City’, de la producătorul executiv Michael Patrick King în care apar Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis în rolurile principale.”, aflăm din comunicatul oficial.

„Noua serie semnată Max Original se bazează pe cartea ‚Sex and the City’, scrisă de Candace Bushnell și pe serialul TV creat de Darren Star. Serialul le va urmări pe Carrie, Miranda și Charlotte în timp ce navighează în călătoria ce reprezintă realitatea complicată a vieții și prietenia lor de la 30 de ani, până la realitatea și mai complicată a vieții și prietenia la 50 de ani. Seria are zece episoade de o jumătate de oră și producția va începe în New York la finalul primăverii.”, au dezvăluit oficialii printr-un comunicat oficial de presă.

Cum se va numi noul serial

De asemenea, continuarea, ce se va numi ‚Just Like That’, va fi produsă de către Parker, Davis și Nixon, ce vor intra din nou în pielea persoanjelor lor faimoase, anume Carrie Bradshaw, Charlotte York Goldenblatt și Miranda Hobbes.

Într-o declarație, Sarah Aubrey, ce se ocupă de conținutul original de la HBO Max, a declarat că este extrem de încântată pentru că fanii serialului pot vedea cum au evoluat personajele de-a lungul timpului. „Am crescut cu aceste personaje și abia aștept să văd cum a evoluat povestea lor în acest nou capitol, cu onestitatea, intensitatea, umorul și orașul ce le-a definit.”, a zis ea.