News

Sarah Jessica Parker, detalii despre relația dintre ea și Kim Cattrall

iulia.statie
January 12, 2021 10:40 AM

Fanii ce așteptau cu nerăbdare o continuare a faimosului serial ‘Sex and the City’ se pot bucura, căci trei dintre actrițele principale, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au confirmat că vor apărea din nou pe micile ecrane. Totuși, există și motive de tristețe. Kim Cattrall, actrița ce o întruchipa pe Samantha Jones, va fi absentă, aceasta exprimându-și dezinteresul față de proiect în trecut.

Pe aceeasi temaKim Cattrall nu are regrete atunci când vine vorba de cearta cu Sarah Jessica Parker! Ce acuzații i-a adus actriței

Ce spune Sarah Jessica Parker despre absența actriței Kim Cattrall din continuarea ‘Sex and the City’

După cum mai mulți fani știu, ea și Sarah Jessica Parker au avut câteva conflicte de-a lungul timpului, iar acum actrița ce o întruchipează pe Carrie Bradshaw a oferit mai multe detalii despre Kim Cattrall chiar la o postare pe Instagram.

Aceasta a postat teaser-ul noului serial, ce se va numi ‚Just Like That’, folosind descrierea: „Și nu puteam să mă întreb…unde sunt ele acum?” Fanii au reacționat imediat, spunând că le va lipsi Kim Cattrall. „Și nouă ne va lipsi, o iubim foarte mult.”, a răspuns vedeta la un comentariu. Alt admirator a ținut să spună că regretă absența actriței, iar SJP a zis: „Ea va fi mereu alături de noi, parte din echipă.”

„Nu este adevărat faptul că nu o plac. Nu am spus niciodată asta. Nu aș spune niciodată asta. Dar Samantha nu face parte din această poveste. Însă ea va fi mereu alături de noi. Indiferent unde vom fi sau ce vom face.”, a adăugat aceasta.

Ce relație au Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

Timp de ani buni s-a zvonit că acestea nu au o relație foarte bună, iar Kim Cattrall a evitat un nou proiect ‘Sex and the City’ mult timp, deși nu a recunoscut că între ea și Sarah Jessica Parker situația este una tensionată. La un moment dat, actrița a răbufnit pe Twitter, unde fanii și-au dat seama de ce se întâmplă.

În 2018, fratele lui Cattrall a dispărut și a fost găsit după ce s-a sinucis. Parker și-a exprimat atunci condoleanțele printr-o postare: „Dacă cineva din viața ta, indiferent dacă mai ții legătura sau nu, suferă, din orice motiv, trebuie să transmiți condoleanțe pentru a anunța că te gândești la el.”

Acest gest de pace nu i-a picat prea bine lui Cattrall: „Mama mea m-a întrebat astăzi: ‚Când Sarah Jessica Parker, ipocrita aceea, te va lăsa în pace?’. Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Așa că îți spun o singură dată să nu mai profiți de pe urma tragediei pentru a îți salva imaginea de fată bună.”