Fashion

Sarah Jessica Parker devine din nou Carrie Bradshaw!

iulia.statie
May 6, 2020 16:33 PM

Chiar dacă este posibil să nu avem niciodată parte de filmul ‚Sex and the City 3’, Sarah Jessica Parker se asigură că spiritul lui Carrie Bradshaw va rămâne cu noi pentru totdeauna…chiar și în pandemie!

Pe aceeasi temaLa mulți ani, Sarah Jessica Parker! Cele mai spectaculoase ținute ale actriței ce i-a dat viață personajului Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker devine din nou Carrie Bradshaw!

Pe Instagram, vedeta a postat o fotografie unde poate fi văzută stând pe scările casei ei din New York, purtând jeans, tocuri și o eșarfă de designer (purtată ca mască, desigur!). Ea se afla în background, iar fotografia tip selfie era făcută de prietenul ei cel mai bun, Andy Cohen. „După ce am văzut această fotografie, nu am putut să nu mă întreb, nu este acesta felul în care ar arăta Carrie în timpul pandemiei? Dacă acesta este cazul, înseamnă că Bradshaw a fost doar Parker în tot timpul acesta?”, a scris ea.

În afară de faptul că vedetei îi este dor de personajul său, unii fanii au dus replicile și momentele din SATC la un alt nivel. Într-un Tik Tok viral, Jake Workman a intrat în rolul fiecărui personaj, arătând cum s-ar comporta aceștia dacă ar fi blocați în apartamentul Mirandei din Upper West Side.

Deși a fost extrem de multă dramă în jurul unei potențiale reuniuni cu echipa emisiunii, poate pandemia le va face să se gândească pe iubitele noastre dive dacă vor să reia câteva dintre cele mai bune momente ale lor.