Fashion

Sarah Jessica Parker devine din nou, Carrie Bradshaw!

irina.letitia
October 23, 2019 16:16 PM

Sarah Jessica Parker are o legătură indestructibilă cu personajul Carrie Bradshaw! Mai departe de faptul că a interpretat-o pe Carrie timp de 16 ani, actriței pare că i s-a potrivit mânușă personajul, fiind adesea asociată cu acesta în viața reală. Iată că acum, Sarah Jessica Parker a decis să revină la stilul consacrat, reinterpretând-o pe Carrie, în viața de zi cu zi!

Sarah Jessica Parker devine din nou, Carrie Bradshaw!

Sarah a fost mereu un ”fashion icon”, deși nu întotdeauna alegerile sale vestimentare au coincis stilistic cu cele ale personajului din celebrul serial ”Totul despre sex”. Dacă ar fi să ne raportăm la ținutele de zi, actrița a preferat mereu un look casual, sport, extrem de relaxat, departe de ținutele atent studiate ale lui Carrie.

Când vine vorba însă despre ținutele elegante, Sarah se apropie izbitor de mult de stilul care a făcut-o faimoasă pe Carrie Bradshaw.

In cele mai recente postări ale sale pe Instagram, actrița ne-a întors parcă în timp și ne-a oferit o mostră pură de ”Carrie”: pantofii strălucitori, șosetele cu logo evident, suprapunerea de print-uri dintre rochie și jachetă, ochelarii de soare, toate compun un look reprezentativ personajului din ”Totul despre sex”.

O a doua postare a actriței ne-o aduce din nou în prim plan pe celebra Carrie Bradshaw, o adevărată inspirație pentru designerii de modă, mai ales în această perioadă în care ne inspirăm puternic din moda anilor 90-2000.

Amintește-ți de câteva dintre ținutele celebre ale personajului Carrie Bradshaw, urmărind imaginile din galeria foto!