Fashion

Sarah Jessica Parker, într-o ținută de inspirație Carrie Bradshaw, perfectă pentru toamnă

iulia.statie
October 1, 2020 17:57 PM

De-a lungul anilor, Sarah Jessica Parker a preferat mereu ținutele în imprimeu de tip tartan. Ținând cont că influențele british sunt extrem de puternice, nu există sezon răcoros în care item-urile de acest gen să nu fie un must-have.

Pe aceeasi temaBlonde versus brunete. Celebrități ce au făcut această schimbare uriașă

Sarah Jessica Parker, ținută perfectă pentru toamnă

În 2006, aceasta apărea la Met Gala într-o look Alexander McQueen cu adevărat fabulos, format dintr-o rochie cu tulle, în care bustiera era vizibilă.

Cât despre personajul ei din Sex and the City, Carrie Bradshaw, acolo am văzut extrem de multe look-uri în care a fost introdus imprimeul tip tartan. Spre exemplu, cine o poate uita pe aceasta purtând o pereche de pantaloni în carouri, alături de un tricou cu Metallica? Cu siguranță, glam rock-ul i se potrivește vedetei de minune.

Mai mult, aceasta purta și în sezonul patru o fustă mini, albastru electric, în același imprimeu. Și de data aceasta, probabil starul s-a inspirat din stilul celui mai faimos personaj pe care l-a jucat. Vedeta a fost surprinsă pe străzile din New York într-o fustă gri, în imprimeu stil tartan, o cămașă într-un imprimeu de șarpe, o pereche de stiletto din propria colecție, pe care erau imprimate cuvintele ‚hello’ și ‚lover’ și, de asemenea, o mască animal print, amplificându-și look-ul cu un lanț auriu masiv.

Sună bizar atunci când ne gândim câte print-uri a mixat actrița, însă, aceasta este recunoscută pentru look-urile sale bold, reușind să facă să funcționeze cumva piesele extrem de diferite, probabil de aceea este extrem de apreciată de toată lumea.

Bineînțeles, măștile în print-uri inedite au devenit și ele un must-have pentru SJP, ce în toată această perioadă s-a asigurat că le poartă. Încă de când s-a deschis magazinul ei în iulie, actrița s-a dus acolo pentru a le da sfaturi în materie de stil cumpărătorilor, folosindu-se chiar de propriile ținute cameleonice.