Fashion

Sarah Jessica Parker lansează o colecție pentru mirese

Stefana Macovei
April 29, 2018 16:26 PM

După eșecul primei încercări de-a se căsători cu Mr. Big într-o rochie extrem de voluminoasă, Carrie Bradshaw s-a gândit că o rochie mai modestă este secretul către o nuntă reușită. Și așa a și fost. Iată că Sarah Jessica Parker aplică aceeași idee acum și noii sale colecții SJP by Sarah Jessica Parker.

Săptămâna aceasta, faimoasa actriță a anunțat oficial parteneriatul cu Gilt (un site de shopping online) pentru o colecție de ținute de mireasă with a twist. Și dacă tot am vorbit despre miresele non-tradiționale – despre care poți citi aici -, află că această colecție e descrisă ca fiind exact pentru „miresele moderne, non-tradiționale,” după cum aflăm chiar din declarația ei.

Colecția va număra 10 piese versatile, care să fie perfecte pentru toate momentele nunții și să te scoată din încurcătură. Printre ele se numără rochii clasice de diferite lungimi, unele decupate în spate, body-uri cu mânecă și fustă, dar și salopete elegante. Fiecare piesă vine în diferite culori, nuanțe și mărimi diverse. Și știi ce e cel mai cool? Cel mai ieftin model se vinde la 295 de dolari, ceea ce e super on a budget pentru o rochie de mireasă.

„Colaborarea cu Gilt pentru prima mea colecție ready-to-wear a fost o oportunitate pe care nu am putut să o refuz,” a spus Sarah Jessica Parker. „Echipa de acolo este briliantă și mi-a permis să fiu creativă și să-mi asum riscuri când cream pentru mireasa non-tradițională. A fost foarte distractiv să mă joc cu culorile, materialele și detaliile pentru a crea piese unice pentru toate tipurile de mirese.”

În plus, Gilt va relansa și 15 modele existente deja din colacția SJP by Sarah Jessica Parker de pantofi într-o selecție nouă și exclusivă de culori și stiluri, ca să îți poți accesoriza extrem de șic ținuta de nuntă. Pantofii au prețuri cuprinse între 450 și 485 de dolari, așa cum aflăm de pe site. Ceea ce nu ne miră, având în vedere că Carrie Bradshaw, rolul lui Parker din Sex and the City, era obsedată de pantofi – și a contaminat milioane de femei din lumea întreagă cu obsesia ei. Și bine a făcut. Serialul rămâne un clasic și un must-see pentru femeile de toate vârstele și naționalitățile.

Foto: Gilt, Instagram