Fashion

Sarah Jessica Parker și Amal Clooney demonstrează ce putere are o simplă rochie albă

iulia.statie
June 26, 2020 16:16 PM

Când vine vorba de piese clasice ce mereu o să fie în vogă, imediat ni se duce gândul la little black dress.

Pe aceeasi temaCum să arăți chic atunci când călătorești cu avionul. Ținute inspirate de la celebrități

Totuși, ultimele look-uri prezentate de Sarah Jessica Parker și Amal Clooney dezvăluie că ar trebui să îi oferim mai multă atenție și altei piese, anume little white dress.

Little black dress sau little white dress?

Fotografiată în iunie în Manhattan, Parker a împrumutat puțin din stilul eclectic al lui Carrie Bradshaw și a purtat o rochie midi, cu talie joasă și sandale cu tocuri, un cardigan și o pereche de ochelari oversized și o eșarfă turcoaz folosită pe post de mască pentru a finisa ținuta. Nu este prima oară când vedeta alege să se îmbrace la fel ca și personajul pe care l-a jucat în Sex and the City, iar fiecare ținută expusă este un adevărat succes, vedeta fiind o adevărată putere în lumea stilului.

Neintenționat, rochia este similară cu o piesă Chanel pe care Amal Clooney a purtat-o de multe ori în ultimele luni, fiind văzută la diferite meeting-uri online cu această piesă, potrivit Harper’s Bazaar. Amal, la fel ca și Parker, are un stil de un bun gust ieșit din comun, piesele pe care le alege fiind mereu extrem de rafinate și stilate.

Cu siguranță creația este și ea una clasică, iar Clooney a mai fost văzută purtând rochia albă în 2017, unde a combinat-o și ea cu ochelari oversized, sandale nude și o geantă turcoaz. Acest trend extrem de simplu poate fi incorporat în garderoba ta fără să conteze sezonul, ținând cont că la fel ca rochia neagră, ea poate fi purtată în numeroase look-uri.

Pe lângă Clooney și Parker, puterea unei rochii albe a fost expusă și de unii designeri sau influenceri, cum ar fi Cecile Bahnsen, ce a reușit să adauge eleganță prin ținute voluminoase.