News

Sarah Jessica Parker și John F. Kennedy Jr., unul dintre cele mai apreciate cupluri celebre

adelina.duinea
May 17, 2019 12:31 PM

Potrivit New York Times, citat de In Style, Sarah Jessica Parker și John F. Kennedy Jr. s-au cunoscut la teatru. Adam Shankman, unul dintre apropiații actriței, mărturisea pentru People în anul 2000: „M-a sunat țipând: «Nu o să-ți vină să crezi cine m-a invitat în oraș!»”.

Sarah Jessica Parker și John F. Kennedy Jr.,

unul dintre cele mai apreciate cupluri celebre

Sarah Jessica Parker tocmai încheiase o relație de șapte ani cu actorul Robert Downey Jr., motiv pentru care publicul l-a perceput pe Kennedy drept o relație de tranziție către un probabil alt bărbat care să-i devină ulterior soț. Nu s-a înșelat!

La acea vreme, Kennedy era deja recunoscut pentru celebrele sale aventuri cu alte actrițe și artiste americane. Așa se face că relația celor doi s-a sfârșit la nu mai mult de șase luni.

Citește și:  Cine este miliardarul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Balenciaga și Alexander McQueen

Referindu-se la timpul petrecut împreună drept „fiasco-ul Kennedy”, Sarah a dezvăluit că relația sa cu „prințul Americii” a fost „drăguță”. Cu toate acestea, actrița, atunci în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că a fost mult prea copleșită de notorietatea relației lor.

„Mergeam în locuri în care nu era niciun alt suflet, iar apoi vedeam fotografii cu noi pe primele pagini ale tabloidelor”, a dezvăluit actrița pentru New York Times.

Citește și: Tragica poveste a ultimului moștenitor al imperiului Gucci

„Eram o persoană semi-publică, dar, până să-l cunosc pe John, habar n-am avut ce înseamnă adevărata celebritate. E un bărbat drăgut, dar simțeam că trebuie să mă scuz pentru relația noastră.

Devenise ceva care mă definea. Era jalnic. Când voi muri, ziarele vor scrie: «Oh, da! Sarah a fost cândva cu John Kennedy»”

După decesul lui John, actrița a fost reținută cu informațiile din timpul relației lor.

Citește și: Cum arată casa de 39 de milioane de dolari în care locuiește Tom Ford

„Simt că am acoperit deja acest „teritoriu”. Dacă ar fi trăit și acum și dacă ar fi realizat toate lucrurile pe care știu că le-ar fi putut realiza, m-aș fi simțit mai confortabil vorbind despre el.”

Deși nu a făcut nicio declarație publică, actrița s-ar fi simțit „devastată” în urma accidentului mortal suferit de John 1999.

Unde se află acum cei doi?

La scurt timp de la despărțirea cuplului, Sarah a început o relație cu actorul Matthew Broderick. Cei doi sunt împreună de mai bine de 22 de ani și au trei copii, un fiu, James, și două fiice gemene, Marion și Tabitha.

John F. Kennedy Jr. și Carolyn Bessette-Kennedy

În 1995, Kennedy a fondat revista George, despre modă și politică. Un an mai târziu, într-o ceremonie privată, Kennedy s-a căsătorit cu publicista brandului Calvin Klein, Carolyn Bessette-Kennedy.

Citește și: Amancio Ortega, fondatorul ZARA, duce o viață modestă! Ce mașină conduce

În vara anului 1999, Kennedy, care doar ce-și obținute licența de pilot, a plecat spre nunta lui Rory Kennedy, vărul său, la bordul unui avion de mici dimensiuni, alături de soția sa și de sora acesteia. Din păcate, însă, avionul s-a prăbușit. Bărbatul avea doar 38 de ani.

John F. Kennedy Jr. și Carolyn Bessette-Kennedy

Sursă: In Style