Fashion

Sarah Jessica Parker, ținută de inspirație Carrie Bradshaw

iulia.statie
June 23, 2020 18:32 PM

Rochia cu print din ziare pe care Carrie Bradshaw a purtat-o în ‚Sex and the city’ sau aceea din tulle pe care a îmbrăcat-o la Paris sunt unele dintre cele mai memorabile look-uri ale personajului, dar mulțumită stilistei Patricia Field, chiar și outfit-urile sport ale ei arată bine.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine: Candace Bushnell vs. Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker sau Carrie Bradshaw?

De multe ori, unele outfit-uri erau accesibile lumii ce nu cuprindea viața lui Carrie din New York, iar aceste ținute i-au făcut pe mulți, inclusiv pe actrița ce a jucat personajul, să recreeze ținutele purtate de Bradshaw.

Starul în vârstă de 55 ani a fost surprins într-o ținută inspirată Carrie Bradshaw în timp ce se pregătea pentru a petrece timp cu soțul ei, Matthew Broderick. Parker a purtat o rochie midi albă cu talie joacă și un cardigan gri, accesorizând look-ul cu ochelari SJP x Sunglasses Hut (102,90 dolari) și o bandană albastră, folosită pe post de mască. Vedeta a finisat look-ul cu o pereche de sandale Ursula, din propria colecție (219 dolari), având așa un aer de inspirație SATC.

Alegerea de weekend a actriței amintește puțin de un outfit pe care ea l-a purtat atunci când o juca pe Carrie. În serial, Bradshaw a purtat o tunică boho, o pereche de jeans și un cardigan roz pentru a oferi o pată de culoare. La fel ca acum, a fost adăugată o eșarfă și o pereche de pantofi cu toc într-o nuanță lime pentru a respecta trend-urile.

Nu este prima oară când Sarah Jessica Parker devine, din nou, Carrie Bradshaw. Ambele au un stil vestimentar extraordinar, iar actrița a reușit să își pună amprenta asupra personajului. Ba chiar, vedeta se întreba, de curând, dacă nu cumva personajul ei s-ar îmbrăca la fel ca ea pe timp de pandemie: „După ce am văzut această fotografie, nu am putut să nu mă întreb, nu este acesta felul în care ar arăta Carrie în timpul pandemiei? Dacă acesta este cazul, înseamnă că Bradshaw a fost doar Parker în tot timpul acesta?”