Fashion

Sarah Jessica Parker, ținută perfectă pentru sezonul răcoros

iulia.statie
November 26, 2020 18:04 PM

Cu siguranță, deși de luni de zile ne confruntăm cu o situație incertă, Sarah Jessica Parker nu își schimbă stilul vestimentar și continuă să ne dezvăluie ținute bune. Aceasta poartă întotdeauna masca atunci când este surprinsă pe străzile din New York și îmbrățișează trend-uri controversate din 2020.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

Sarah Jessica Parker cucerește moda street style

În timp ce mulți încearcă să găsească ambiția de a renunța la colanți, mai ales acum că se apropie iarna, Sarah Jessica Parker apare pe străzile din New York încălțață în pantofi cu toc în nuanțe cât mai aprinse. Recent, aceasta a demonstrat că nu există o scuză pentru a neglija perechea preferată de tocuri, chiar și în 2020.

Aceasta a combinat pantofii cu toc roz semnați SJP Fawn cu o mască roz neon. Între timp, a păstrat restul pieselor într-un stil basic, anume a optat pentru un pulover și o pereche de pantaloni din denim, în timp ce jacheta sa lungă a fost aleasă într-un print inedit, menită pentru a aduce o pată colorată în aceste vremuri.

Trend alert: rozul aprins

Chiar dacă acest an a redus numărul evenimentelor mari, cum ar fi ceremoniile de pe covorul roșu, Sarah Jessica Parker continuă să își ducă stilul vestimentar complex în moda street style, bineînțeles, adaptat la pandemia de coronavirus.

Înțelegem de ce aceasta a ales rozul aprins ca fiind o culoare ce predomină în ținuta sa, nu doar pentru că este o tendință importantă, ci și pentru faptul că, chiar dacă suntem lipsiți de petreceri și evenimente, această pată de culoare veselă ne mai scoate din piesele întunecate pe care le-am adoptat toți. În plus, ne place că actrița nu s-a oprit la haine confortabile, ci încearcă să combine un stil vestimentar elegant cu unul casual, formând o antiteză vestimentară greu de stăpânit, ce i se potrivește pe deplin.