News

Scandal de proporții în familia Kardashian - Jordyn Woods prinsă cu iubitul lui Khloe Kardashian

ioana pana
February 23, 2019 00:00 AM

Să recunoaștem, când nu a fost familia Kardashian subiectul unei controverse? Acum însă, scandalul este unul “intern”, în familie.

Scandal de proporții în familia Kardashian – Jordyn Woods prinsă cu iubitul lui Khloe Kardashian

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Dec 24, 2018 at 7:03am PST

Prietena cea mai bună a lui Kylie Jenner, Jordyn Woods, a fost surprinsă fiind neobișnuit de apropiată de Tristan Thompson, iubitul surorii celei mai bune prietene ale sale, Khloe. Cei doi au fost prinși în fapt la un house-party privat, unde regula era “No phones allowed”. Deși niciuna din părțile implicate nu a confirmat în mod direct speculația, Khloe a dat de bănuit comentând cu multe emoji-uri care țipă la o postare Hollywood Unlocked care adresa subiectul. Prietena ei cea mai bună, Malika Haqq, a adăugat și ea un comentariu: “Strong facts”.

A post shared by HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) on Feb 19, 2019 at 1:57pm PST

Imediat ce zvonurile au început să apară, Tristan a încercat să le demonteze, postând pe Twitter “FAKE NEWS”. Totuși, el a șters mesajul după câteva ore.

El și Khloe au început o relație în august 2016, pentru ca la sfârșitul lui 2017 să anunțe că așteaptă un copil. True Thompson s-a născut în aprilie 2018.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 15, 2019 at 8:52am PST

Surse spun că în momentul de față, Kylie este foarte afectată de situație, fiind chiar în stadiul de negare de câteva zile bune. Cele două erau cele mai bune prietene de peste cinci ani, Jordyn chiar locuind la Kylie acasă și având o colecție Kylie Cosmetics ce îi poartă numele. Deși nu a declarat nimic concret, vedeta de beauty a spus că are nevoie de timp ca să tragă niște concluzii.

Totuși, prima care pare că a luat o inițiativă este Kim, sora cea mai mare a familiei Kardashian. Ea le-a dat “unfollow” lui Jordyn și Tristan pe Instagram. De asemenea, surse spun că Jordyn s-a mutat deja din casa Jenner, acasă la mama ei.

A post shared by KardashianClips (@kardashianclips) on Feb 20, 2019 at 1:33pm PST

Până vom primi o confirmare a speculațiilor, să ne bucurăm de ce știe Internetul să facă cel mai bine:

A post shared by KardashianClips (@kardashianclips) on Feb 20, 2019 at 6:59pm PST

A post shared by KardashianClips (@kardashianclips) on Feb 20, 2019 at 8:40am PST

A post shared by ???? 🙂 (@ughbitc.h) on Feb 20, 2019 at 2:21pm PST

A post shared by @ tryliepictures on Feb 19, 2019 at 4:34pm PST