News

Scandal între vedete! Naomi Campbell și Tyra Banks, la cuțite

iulia.statie
November 20, 2020 15:55 PM

Naomi Campbell a postat pe Instagram un articol în care face referire la Tyra Banks, susținând discret că aceasta ar fi o femeie răutăcioasă.

Pe aceeasi temaNaomi Campbell, dată în judecată de fostul ei iubit, Vladislav Doronin

Naomi Campbell și Tyra Banks, din nou la cuțite!

Supermodelul britanic, în vârstă de 50 de ani, a postat pe Instagram un link ce ducea spre un articol al publicației The Things, intitulat ‚Iată de ce fanii încep să creadă că Tyra Banks este adevărata fată răutăcioasă, nu Naomi Campbell’.

Articolul s-ar fi referit la cearta dintre cele două, ce a început în anii ’90. Deși în 2005, Tyra a invitat-o pe Naomi într-o emisiune pentru a-și discuta problemele, se pare că cele două nu au îngropat securea războiului, așa cum părea acum 15 ani.

Încă este neclar de ce Naomi a decis acum să dezvăluie articolul pe pagina sa de socializare, însă, anul trecut, Tyra a vorbit despre relația rece pe care o are cu supermodelul într-un interviu cu The Wall Street Journal. Starul a explicat de ce nu își dorește să folosească cuvântul rivalitate pentru a descrie ce s-a întâmplat între ele.

Ce se întâmplă între Naomi Campbell și Tyra Banks

„Sunt foarte sensibilă la acest cuvânt, deoarece într-o rivalitate trebuie să existe doi egali pentru mine. Ea era un supermodel și eu eram doar o fată nouă ce a urcat într-un avion din Paris și studia moda din reviste și din librărie.”, a zis ea.

„Am trăit momente dureroase în Paris. Chiar dacă apăream la fiecare prezentare de modă, oamenii nu știau că noaptea mergeam acasă și plângeam, pentru că o femeie pe care o admiram pur și simplu nu voia să fiu acolo și făcea tot ce îi stătea în putere pentru a mă face să plec.”, a continuat aceasta.

În 2005, Tyra a decis să discute cu Naomi atunci când supermodelul a venit la The Tyra Banks Show. „Una dintre cele mai mari dorințe pe care le-am avut vreodată s-au împlinit. Am avut o conversație cu Naomi Campbell. Am primit o mulțime de răspunsuri și am început să mă vindec de toate zvonurile și bârfele devastatoare, rivalitatea și durerea simțită. Am început să mă vindec și cred că a început și Naomi.”, spunea Banks pe atunci.

Naomi Campbell a încercat să rămână tăcută în majoritatea timpului atunci când a venit vorba despre cearta dintre ea și Tyra Banks, însă, nu se știe ce a determinat-o acum să dezgroape securea războiului.