News

Scarlett Johansson s-a căsătorit pentru a treia oară

iulia.statie
October 30, 2020 12:17 PM

Scarlett Johansson s-a căsătorit cu logodnicul său, Colin Jost, într-o ceremonie extrem de discretă ce a avut loc în weekend. Toată lumea a aflat despre mariajul secret după ce organizația Meals on Wheels, ce se ocupă cu furnizarea meselor calde pentru persoanele vârstnice din SUA pentru a îi ajuta să depășească provocările întâmpinate în pandemie, a dezvăluit că aceștia s-au căsătorit.

Pe aceeasi temaBlonde versus brunete. Celebrități ce au făcut această schimbare uriașă

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit

Scarlett se află la al treilea mariaj, fiind căsătorită din 2009 până în 2010 cu Ryan Reynolds și din 2014 până în 2010 cu Romain Dauriac, alături de care are și o fetiță, pe nume Rose Dorothy Dauriac. Pentru Colin, în vârstă de 38 de ani, acesta este primul mariaj.

„Suntem încântați să anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în acest weekend printr-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și cei dragi, respectând regulile de siguranță Covid-19.”, au scris oficialii organizației caritabile pe Instagram.

De asemenea, Scarlett și Colin au decis să ajute lumea prin evenimentul lor. „Dorința lor pentru nuntă este să ajute vârstnicii vulnerabili în aceste timpuri dificile, susținând Meals on Wheels America. Vă rugăm să luați în considerare o donație pentru a sărbători fericitul cuplu pe link-ul din secțiunea noastră din bio.”, a fost adăugat în postare.

 

View this post on Instagram

 

We’re thrilled to break the news that Scarlett Johansson and Colin Jost were married over the weekend in an intimate ceremony with their immediate family and loved ones, following COVID-19 safety precautions as directed by the CDC. Their wedding wish is to help make a difference for vulnerable older adults during this difficult time by supporting @mealsonwheelsamerica. Please consider donating to celebrate the happy couple by clicking the link in our bio.

A post shared by Meals on Wheels America (@mealsonwheelsamerica) on

Cum a fost cerută Scarlett Johansson în căsătorie

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit în mai 2019 după doi ani de relație. Aceasta a dat detalii despre cum a fost cerută în căsătorie în emisiunea lui Ellen DeGeneres. „A fost un moment foarte special și personal, i-a ieșit perfect. Dar da, am fost surprinsă. Deși îți poți imagina cum o să fie acel moment, tot este frumos.”, a spus Scarlett.

Deși ea nu a dezvăluit exact cum a cerut-o iubitul ei în căsătorie, a spus totuși că a fost un moment desprins din ‘James Bond’. “A fost surprinzător, el este extrem de romantic și atent.”, a continuat Scarlett.