Fashion

Scarlett Johansson, surprinsă purtând bijuterii în valoare de 2,5 milioane de dolari la premiile Oscar 2020

iulia.statie
February 10, 2020 12:01 PM

Scarlett Johansson a continuat șirul de apariții superbe la evenimentele de pe covorul roșu și la premiile Oscar 2020. Starul a strălucit într-o rochie metalică semnată Oscar de la Renta.

Pe aceeasi temaApariții memorabile în cuplu la premiile Oscar, de-a lungul timpului

Ținuta ei elegantă cu un twist edgy a fost completată de bijuteriile în valoare de 2,5 milioane de dolari de la Forevermark.

Creația prezentată de Scarlett a fost făcută special pentru ea, acest lucru fiind vizibil cu ochiul liber. Decolteul adânc, corsetul structurat decorat cu franjuri și fusta satinată i-a complimentat perfect trupul voluptos. Mai mult, sub această rochie se ascundea și o pereche superbă de pantofi cu toc Jimmy Choo pentru a completa look-ul dramatic.

Scarlett Johansson, surprinsă purtând bijuterii în valoare de 2,5 milioane de dolari la premiile Oscar 2020

Scarlett, nominalizată pentru un Oscar, a ales să aibă părul coafat într-un coc dezordonat pentru a pune în valoare bijuteriile ce costă o sumă enormă.

Johansson a fost nominalizată pentru premiul de ‚Cea mai bună actriță’ pentru rolul său din ‚Marriage Story’ dar și pentru ‚Cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru ‚Jojo Rabbit’, deci nu ne surprinde faptul că a ales să poarte piese inedite.

Cerceii fac parte dintr-o colecție făcută de Forevermark în colaborare cu Anita Ko.

„Forevermark m-au abordat pentru a crea anumite piese speciale pentru covoru roșu de la Oscaruri, folosind anumite diamante din colecția Exceptional. Mereu i-am admirat pentru calitatea diamantelor și ador că acestea sunt folosite responsabil.”, a explicat Anita.

„Mereu am fost inspirată de materialele pure și de cum aș putea să pun în evidență piesa pe care o creez. Imediat cum am văzut diamantele în formă de pară de la Forevermark, am știut că silueta cerceilor mei Olivia era design-ul perfect pentru a pune în evidență frumusețea acestor pietre.”, a adăugat aceasta.