News

Scarlett Johansson va păși pentru a treia oară spre altar

iulia.statie
December 16, 2019 17:23 PM

Scarlett Johansson nu a avut deloc noroc în dragoste. Aceasta a trecut deja prin două mariaje nereușite, unul cu actorul Ryan Reynolds, ce din păcate nu a mers, cei doi despărțindu-se în 2011. Apoi, ea a mai fost căsătorită cu Romain Duriac, dar și această relație s-a terminat după trei ani în 2017. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Rose.

Pe aceeasi temaDe ce a divorțat Scarlett Johansson de Ryan Reynolds

Actrița și-a surprins fanii atunci când a apărut alături de iubitul ei, Colin Jost, la emisiunea Saturday Night Live. Cei doi s-au sărutat în fața tuturor, iar actrița și-a etalat fericită inelul de logodnă, fiind extrem de bucuroasă pentru faptul că a fost cerută încă o dată în căsătorie.

Scarlett Johansson va păși pentru a treia oară spre altar

 

Scarlett Johansson va păși pentru a treia oară spre altar

Mai mult, ei s-au logodit în mai, după doi ani de relație. Iubitul ei nu a ținut cont de bani atunci când i-a oferit acesteia un frumos inel cu un diamant de 11 carate, acesta valorând 350.000 de dolari.

De asemenea, actrița a declarat în aceeași emisiune că Jost este „iubirea vieții ei”, potrivit Libertatea pentru Femei.

Cât despre cum a cerut-o, Scarlett povestea acum ceva vreme în emisiunea lui Ellen DeGeneres că momentul a fost desprins dintr-un film „James Bond”.

“A fost surprinzător, el este extrem de romantic și atent. A fost un moment foarte special și personal, i-a ieșit perfect. Deși îți poți imagina cum o să fie, tot a fost frumos.”, a dezvăluit aceasta.

Recent, Scarlett a vorbit deschis de motivele pentru care a divorțat de Ryan Reynolds, primul ei soț.

„Prima oară când m-am căsătorit aveam 23 de ani, nu știam ce este căsnicia. Cred că am romanțat-o într-un fel.”, a zis actrița.

Totuși, ea a dezvăluit că acum simte că și-a găsit liniștea în sfârșit și a învățat foarte multe din primul ei mariaj.

„E o parte diferită a vieţii mele acum. Simt că mi-am gasit locul, că pot să fac mai multe alegeri în mod activ. Cred că mă implic mai mult decât inainte”, a continuat Johansson.