Living

Schimbare de look pentru Lili Sandu, iubita lui Silviu Tolu: “Stilul ca stilul, dar sprâncenele...“

nicoleta.ispasescu
April 23, 2018 13:54 PM

Știți că se spune că atunci când iubești, ești frumos. Ei bine, acest lucru se aplică și în cazul cuplului Lili Sandu și Silviu Tolu. De când s-a întors în țară, actrița radiază de fericire în preajma iubitului ei model.

I-am întâlnit pe cei doi la evenimentul 10 ani de Băneasa Shopping Center și arată perfect împreună. Cei doi îndrăgostiți ne-au declarat că și relația lor este una perfectă. Se sfătuiesc în orice privință, iar atunci când vine vorba de aparițiile lor, cei doi se asortează în mod neașteptat: “În seara asta am ales să pun așa o rochiță mai înflorată, a ieșit soarele de câteva zile și ne bucurăm și încercăm să grăbim repede primăvara asta să se facă deja vară. Da, niște botine în picioare și așa foarte simplu, casual, avem o altă petrecere după și poate sunt puțin cam cocoțată pe tocurile astea..mi-aș fi pus niște Vanși în picioare, dar am zis că să mai facem o poză la un panou, să fiu și eu măcar la înălțime. La mine e foarte simplu: jeanși, tricou alb și o geacă de piele. E o combinație care îmi place și care să zicem mă “salvează de fiecare data”. Da, de foarte multe ori ne sfătuim, am aici un ochi avizat. De multe ori ne și coordonăm. Inveitabil, de multe ori e hazard. Mă gândesc la o ținută, el se gândește la o ținută“.

Există, însă, un aspect la care cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun, și anume orele de shopping. În general femeile sunt cele care stau ore în șir la cumpărături, dar în cazul celor doi situația este invers. Lili este adepta shoppingului online, în timp ce Silviu petrece mai mult timp printre rafturile magazinelor: Cred că o plictisesc pe ea mai mult decât pe mine, nu că eu aș fi vreun mare shopaholic, dar mie îmi place să stau să mai pierd vremea uitându-mă pe fiecare raft, ea e mult mai practică. Am descoperit shoppingul online când locuiam în State și este atât de ușor. Deci știu mărimile, știu designerii, am intrat și vine acasă. Mi se pare fantastic“.

Până să plece în State când s-a hotărât să-și urmeze visul american, Lili Sandu avea un stil destul de diferit față de acum. Chiar ea ne-a mărturisit că odată cu America, mai exact Los Angeles, a evoluat frumos din mai multe puncte de vedere, iar un lucru notabil ar fi sprâncenele ei: “Să știi că stilul ca stilul, dar sprâncenele mele au avut o evoluție foarte frumoasă și îi mulțumesc Anastasiei Soare, în Los Angeles am început un tratament…Este normal ca în momentul în care îți schimbi locul în care trăiești…cum s-a întâmplat la mine, m-am mutat în Los Angeles, am trăit șapte ani acolo și atunci am devenit practic o nouă persoană, stilul meu s-a schimbat, m-am dus către Californian girl, port chestii vintage. Da, nu mi-e rușine să o recunosc. Ador să merg în New York, chiar am mers la un magazin vintage și mi-am luat de acolo chiar și geanta asta. E vintage, e Levis, e pe vechi. E o piesă foarte versatilă de rezistență. Îmi plac jeanșii cu talie înaltă și ne place să căutăm genul ăsta de lucruri și este ca o extensie a personalității mele. Mi se pare normal ca odată cu anii să se schimbe ceva și în garderoba ta, absolut, pentru că vrem nu vrem ne reprezintă ceea ce noi purtăm și practic este și o carte de vizită, dar și un statement pe care noi îl facem în fața oamenilor“.

Având în vedere că i-au priit anii petrecuți în America, Lili Sandu se gândește serios să se mute acolo, sau cel puțin să meargă mai des, dar rămâne să îl convingă și pe iubitul ei, Silviu Tolu, care nu pare la fel de încântat ca ea: E foarte drăguță întrebarea. Chiar am avut discuția asta pe drum venind încoace. Trebuie să îl mai conving un pic. Nu aș spune că vreau 100%, dar îmi place din când în când să iau o pauză și să mă reîntorc acolo, pentru că m-am simțit foarte bine, este locul care m-a definit pe mine, care m-a maturizat, care m-a schimbat și îmi place foarte mult. Cui nu i-ar plăcea să stea la soare, să vadă palmieri, și să aibă vibe-ul ăla de non-conformism și de libertate?!“.