News

Schimbarea de la Casa Albă între Donald Trump și Joe Biden, văzută prin ochii angajaților. Ce gesturi au făcut cei doi

iulia.statie
March 3, 2021 13:52 PM

În timp ce publicul a văzut doar câteva momente din ceremonia de investire a noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, dar și din plecarea lui Donald Trump de la Casa Albă, doar câțiva oameni știu exact ce gesturi au făcut aceștia în ziua cea mare.

Pe aceeasi temaCe salariu are Prima Doamnă a Statelor Unite

Ce spun angajații de schimbarea de la Casa Albă

Publicația The New Yorker a dezvăluit un nou articol numit ‚The Secret Life of the White House’, unde actuali și foști angajați de la Casa Albă au vorbit despre ultimele momente petrecute acolo de către Donald Trump, dar și despre ce s-a întâmplat când Joe Biden s-a mutat în locul lui.

Angajații de la Casa Albă au muncit aproximativ 16 ore pe zi timp de mai multe săptămâni pentru a pregăti venirea lui Joe Biden și plecarea lui Donald Trump. Nu mulți știu exact ce se întâmplă în spatele ușilor, așa că aceștia au dezvăluit gesturile făcute de către cei doi.

Familiile celor doi ar fi descrise ca ‚noaptea și ziua’ de către angajați atunci când vine vorba despre respectarea practicilor de distanțare socială. Înainte să plece de la Casa Albă, Donald și Melania Trump i-au adunat pe angajați într-o cameră pentru a le mulțumi pentru toate eforturile depuse.

Ce gest a făcut Joe Biden când a ajuns la Casa Albă

Apoi, toată lumea știe ce a urmat după, aceștia plecând în Florida și părăsind Casa Albă după patru ani. La câteva ore după, Joe și Jill Biden au ajuns și au decis să cheme personalul pentru a cunoaște toate persoanele ce vor lucra alături de ei.

Se pare că Joe Biden i-a aliniat pe toți pe un etaj și i-a salutat pe fiecare în parte, gest ce a bucurat nespus pe toată lumea. „Am fost foarte flatați. De obicei îi întâlnim în primele zile sau în primele săptămâni, niciodată în primele minute.”, a dezvăluit un angajat de la Casa Albă.

În același timp, noul președinte al Statelor Unite ale Americii declara curând că este rușinat pentru că trebuie să primească haina de la cineva ce are această responsabilitate, pentru că el nu a fost obișnuit să fie asistat mereu de către cineva.