News

Scott Disick are o nouă relație! Ce părere are Kourtney Kardashian de iubita lui

iulia.statie
November 24, 2020 13:00 PM

În timp ce relațiile din trecut ale lui Scott Disick au enervat-o uneori la culme pe Kourtney Kardashian, de data aceasta, vedeta Keeping Up With the Kardashians este mulțumită cu privire la noua poveste de dragoste pe care fostul ei iubit o trăiește cu Amelia Grey Hamlin.

Pe aceeasi temaDe ce Kourtney Kardashian refuză să își mai expună relațiile romantice la televizor

Ce părere are Kourtney Kardashian despre relația lui Scott Disick

„Lui Kourtney nu îi pasă cine se întâlnește cu Scott, atâta timp cât îl ține fericit și ocupat.”, a explicat sursa, adăugând faptul că starul este într-o formă de zile mari, pentru că a găsit un echilibru între familie și viața sa amoroasă.

Încă de la începutul lui noiembrie, Scott și Amelia au părut inseparabili, iar zilele acestea se bucură de vacanță în Santa Barbara. Potrivit sursei publicației E! News, pe Kourtney nu o deranjează nimic, pentru că ea și Scott au o relație sănătoasă, crescându-și împreună micuții.

„El se înțelege bine cu Kourtney și este un tată excelent pentru copii. Kourtney este cea mai fericită.”, a adăugat sursa. Deși cei doi au avut de depășit multe probleme, acum ei au ajuns la o înțelegere cu priivre la creșterea copiilor, chiar dacă relația lor s-a destrămat cu mulți ani în urmă.

Scott Disick nu se înțelege bine cu părinții iubitei extrem de tinere

„Cu siguranță au avut urcușuri și coborâșuri în ultimul deceniu, dar acum sunt mai apropiați ca niciodată. Ei se consideră cei mai buni prieteni. Au găsit o modalitate pentru a crește împreună copiii și au o rutină bună.”, a zis sursa.

Este încă devreme pentru a ne da seama dacă Amelia va fi introdusă familiei Kardashian, așa cum a fost și Sofia Richie, fosta iubită a starului. Totuși, publicațiile de peste oceane susțin că Scott preferă să ia totul încet cu privire la noua relație. În același timp, părinții iubitei sale, Lisa Rianna și Harry Hamlin consideră că această relație este doar o fază a fiicei lor.