News

Scott Disick și Kourtney Kardashian, la un pas de împăcare?

iulia.statie
June 12, 2020 11:35 AM

Despărțirea recentă a lui Scott Disick de Sofia Richie i-a făcut pe fani să se întrebe despre natura relației lui cu Kourtney Kardashian.

Pe aceeasi temaDe ce Kourtney Kardashian refuză să își mai expună relațiile romantice la televizor

Ce se întâmplă între Scott Disick și Kourtney Kardashian

Deși cei doi părinți nu mai formează un cuplu, aceștia au sărbătorit ziua de naștere a lui Scott, 37 de ani, împreună, ceea ce a dus la multe speculații privind o viitoare relație.

„Kourtney și Scott s-au distrat așa de mult cu micuții în Utah, așa că copiii lor abia așteaptă să mai plece în vacanțe cu familia mai des.”, a explicat o sursă pentru Us Weekly.

„Scott este fericit că el și Kourtney se înțeleg așa de bine acum și totul este ușor cu ea. Este neobișnuit pentru toată lumea, dar nu pentru ei. Sunt cei mai buni prieteni.”, a adăugat sursa.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că s-ar putea să aibă o relație romantică în viitor. Conform Cosmopolitan, o sursă le-a explicat relația: „Kourtney nu este deschisă cu privire la o relație romantică cu el. Scott mereu flirtează cu ea și crede că arată mai bine ca oricând.”

Cât despre faptul că starul din show-ul Keeping up with the Kardashian a jucat un rol în despărțirea lui Scott de Sofia: „Scott mereu o să o iubească pe Kourtney, iar acesta este un lucru de care Sofia s-a lovit încă de înainte ca totul să devină serios între ei.”

„Este un lucru ce se întâmplă mereu. A devenit mult mai evident pentru ea că familia era o prioritate mai mare atunci când el alegea familia înaintea oricui.”, a zis sursa.

Săptămâna trecută s-a aflat că Sofia Richie și Scott Disick au decis să pună capăt relației după trei ani. „Kourtney a făcut ca totul să fie greu pentru Sofia, iar ea a tolerat acest tratament pentru mult prea mult timp. Disick s-a întors la vechile obiceiuri, iar lui Richie i-a ajuns.”, a spus o sursă.