General

Scrisoarea emoționantă lăsată de prințesa Diana care spune adevărul despre relația dintre William și Harry

elena.toader
May 20, 2021 15:40 PM

Regretata Prințesă Diana a scris o scrisoare la doar șase luni de la nașterea fiului său mai mic în care dezvăluia legătura specială dintre Prințul William și mezinul familiei.

Potrivit Hello Magazine, în scrisoarea respectivă, ce datează din martie 1985, prințesa Diana vorbește despre legătura specială dintre William și Harry. William își adoră fratele mai mic și își petrece cea mai mare parte din timp alintându-l și copleșinându-l cu îmbrățișări și sărutări”, povestea Diana.

Deși acum nu mai sunt atât de apropiați, în urma dezvăluirilor făcute de prințul Harry în cadrul interviului acordat realizatoarei lui Oprah Winfrey, atunci când erau mici, ei erau foarte uniți.

În 2019, Harry a declarat în timpul unui interviu că va fi mereu alături de fratele său oricând va avea nevoie și reciproca este valabilă.  „Suntem frați, întotdeauna vom fi. Cu siguranță suntem în diferite locuri acum, însă îi voi fi mereu alături, la fel cum știu că și el va fi mereu lângă mine. Nu ne mai vedem atât de des ca înainte, pentru că suntem ocupați, însă îl iubesc mult. Majoritatea lucrurilor apărute în presă sunt create din nimic. Ca frați, însă, ai și zile bune și zile mai puțin bune”, mărturisea Harry acum doi ani, potrivit Hello Magazine.

Harry, comparație dureroasă a vieții sale regale

Săptămâna trecută Harry a mai oferit un alt interviu revelator, de data aceasta pe podcastul Armchair Expert, în timpul căruia și-a comparat viața din familia regală cu un amestec de spectacolul Truman și de a fi într-o grădină zoologică. Abordând relația părinte-copil, el a vorbit și despre cum își dorește să rupă „cercul de durere” care s-a transmis din generație în generație.

„Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinovățim pe cineva, dar cu siguranță când vine vorba de creșterea copilului, am experimentat o formă de durere sau suferință din cauza durerii sau suferințelor pe care probabil le-a suferit tatăl meu sau părinții mei, la rândul lor. Mă voi asigura că voi rupe ciclul respectiv, astfel încât să nu îl transmit mai departe”, a spus el gazdei Dax Shepard.

Sursa foto: Arhiva Verdict