News

Scrisorile Prințesei Diana au fost vândute cu 113.000 de dolari. Ce detalii s-au aflat despre aceasta

iulia.statie
March 24, 2021 12:18 PM

După ce au fost ascunse timp de mai mult de două decenii, scrisorile Prințesei Diana au fost scoase la licitație și vândute pentru prețul de 113.000 dolari. Scrise între 1990 și 1997, acestea i-au fost trimise unui prieten de familie pe nume Roger Bramble.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Ce scrisori din partea Prințesei Diana au fost puse la licitație

S-au aflat foarte multe detalii despre regretata Prințesă din scrisori. Potrivit publicației Tatler, familia Bramble speră ca aceste mesaje transmise de Diana să ofere publicului o altă perspectivă asupra ei, mai ales acum, după ce aceasta a fost portretizată în serialul Netflix ‘The Crown’ și au fost expuse problemele pe care le-a avut cu Familia Regală și fostul soț, Prințul Charles.

„Am fost îngrijorați de faptul că portretizarea Dianei ar fi putut să fie impregnată în mintea publicului. Credem că aceste scrisori dezvăluie că scriitorul a fost o ființă afectuoasă, cultivată și încântătoare, iar publicarea lor ar aduce merite autorului.”, a spus familia Bramble într-un comunicat oficial.

Potrivit publicației Marie Claire, Prințesa Diana a vorbit despre mai multe probleme în scrisori, cum ar fi divorțul de Prințul Charles, problemele de sănătate mintală, dar și modul în care a tratat-o presa britanică. Mai mult, după cum a menționat familia ce a dezvăluit scrisorile, acestea arată o parte extrem de amuzantă a personalității Prințesei.

Mimi Connel, ce lucrează la David Lay Auctions, a explicat că oameni din toate părțile au participat la licitație: „Oamenii pur și simplu o iubesc pe Diana, a fost extrem de populară. Aflați mai multe despre ea ca persoană, citind aceste scrisori. Vedeți caracterul, personalitatea și inteligența ei ieșind la iveală.”

Cum o numea Prințesa Diana pe Regina Elisabeta

Banii strânși se vor împărți între patru organizații de caritate de care se ocupa Prințesa Diana, anume English National Ballet, Young Musicians Symphony Orchestra, Opera Rara și Benesh International Endowment Fund. De asemenea, într-o scrisoare, mama Prinților William și Harry vorbește de Regina Elisabeta.

În scrisoarea ce s-a vândut cu 12.000 dolari, Prințesa Diana se referă la soacra ei ca fiind ‘șefa’. „Sper doar că sosirea ta la Westminster Abbey a fost înainte de șefă (Regina) și dacă nu, mă aștept să mă menționezi în scuzele tale.”, a scris Diana în scrisoare.