Fashion

Scrunchie-ul: Excentricul accesoriu al anilor ‘90, din nou în trend!

ioana pana
May 24, 2019 18:50 PM

Faptul că tendințele anilor ‘90 dictează moda momentului nu este o noutate, mai ales după un sezon în care am fost martorii reinventării nuanțelor neon, a rochiilor bodycon și a printului de leopard.

Pe aceeasi temaControversă stârnită de brandul Calvin Klein! Care a fost răspunsul companiei?

Scrunchie-ul: Excentricul accesoriu al anilor ‘90, din nou în trend!

Iar dacă acestea nu erau neapărat potrivite oricărei tipologii de femei, pentru că să recunoaștem, anii ‘90 au fost printre cei mai „flashy” ani din punct de vedere vestimentar, anunțul următor va fi o veste bună pentru absolut toate doamnele. Scrunchie-ul, elasticul de păr comod și excentric, a revenit în trenduri!

Popularizat de personajul principal al producției „Sex and the City”, iconica Carrie Bradshaw, care  dezaproba ferm acest accesoriu, scrunchie-ul capătă acum o aură inocentă, chiar ludică, probabil pusă și pe seama faptului că a fost un element omniprezent al copilăriei noastre. Și de la această tendință nostalgică, la creatul de pagini pe social-media precum @scrunchiesofinstagram, nu a fost decât un pas.

Și bineînțeles că atunci când un trend apare, brandurile se conformează! Cu atât mai mult, există magazine, precum insta-shop-ul @maisoncleo, care promovează din plin această veche, dar nouă tendință: alături de fiecare articol vestimentar achiziționat, Maison Cleo oferă clienților câte un scrunchie.

 

View this post on Instagram

 

The Scorpio Bag bc it’s been a heavy week and I guarantee your Scorpio friends have felt it the most ???

A post shared by Susan Alexandra (@susan_alexandra) on

De la cele mai noncorformiste modele, până la cele care pot fi purtate chiar și într-o ținută de seară, vizionează galeria pentru 10 moduri inspiraționale în care poți purta scrunchie-ul. Vezi in GALERIA FOTO toate modelele de scrunchie si cum le poti imbina in tinute.