News

Se împacă Jennifer Aniston cu Brad Pitt?

iulia.statie
December 10, 2019 11:28 AM

Jennifer Aniston și Brad Pitt sunt nominalizați la Premiile Globul de Aur, deci o să ne putem bucura de o reuniune pe covorul roșu.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Jen a primit o nominalizare pentru cea mai bună actriță într-un serial dramă pentru personajul Alex Levy din The Morning Show, iar Pitt pentru filmul Once Upon a Time in Hollywood, ce este nominalizat la Cel mai bun film – musical sau comedie.

Se împacă Jennifer Aniston cu Brad Pitt?

O interacțiune între cei doi este foarte posibilă, mai ales că apropiații lor spun că ei se înțeleg în ultimul timp extrem de bine, potrivit Elle.

„Ei sunt foarte buni prieteni, vorbesc des și își doresc binele unul celuilalt. Dacă se vor întâlni, vor sta la discuții și se vor felicita. Trecutul a rămas în urmă”, a zis un apropiat al celor doi.

După despărțirea de Angelina Jolie, actorul a reluat legătura cu fosta sa. Mai mult, el a fost prezent și la petrecerea pe care Aniston a organizat-o în cinstea zilei ei de naștere.

„Cineva l-a invitat pe Brad, iar el a acceptat să participe la petrecere. În seara aceea au fost alături de ea o mulțime de oameni importanți pentru aceasta. Totuși, ei nu se mai întâlnesc și nu merg în direcția aceea. Sunt prieteni, atâta tot.”, a dezvăluit o sursă pentru E! News.

„Ei se sprijină, își împărtășesc povești amuzante, se felicită și își scriu din când în când. Nu vorbesc mereu, nu sunt o parte importantă din viața celuilalt, însă speră la tot ce e mai bun și au rămas cu amintiri bune legate de momentele petrecute împreună.”, a adăugat aceeași sursă.