Vedete

Sean Penn divorțează pentru a treia oară! Se întâmplă după un an de la nuntă

maria.apostol
October 17, 2021 18:57 PM

Sean Penn divorțează pentru a treia oară! Se pare că cea care a depus actelele de divorț a fost de fapt celebra australiancă.

Reprezentații cuplului nu au oferit niciun răspuns când au fost întrebați despre separarea celor doi. Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, s-a căsătorit cu Leila George, în vârstă de 29 de ani, în cadrul unei ceremonii intime, unde au participat doar cei apropiați.

Zvonurile despre căsătoria lor au apărut atunci când cei doi au fost văzuți purtând verighete. Ulterior, prietenii i-au felicitat pe rețelele de socializare, înainte ca aceștia să confirme căsătoria.

Am făcut o nuntă tip COVID. Ceea ce înseamnă că a fost un ofițer al stării civile alături de noi pe Zoom, iar totul s-a întâmplat acasă. Cei doi copii ai mei și fratele ei au fost alături de noi. Așa s-a întâmplat totul”, spunea actorul la o lună de la nuntă.

Sean Penn divorțează pentru a treia oară

Un apropiat al cuplului a mărturisit că nunta a avut loc, după o perioadă în care aceștia au avut parte de despărțiri și împăcări.

S-au împăcat și apoi s-au despărțit, iar apoi Sean a reușit să o aducă înapoi. El a realizat că face o mare greșeală când și-a dat seama că poate să o piardă, iar el s-a luptat ca să o aducă înapoi”, a spus sursa apropiată cuplului, potrivit People.

Sean Penn s-a despărțit de Charlize Theron în iunie 2015. Actorul american a fost căsătorit cu Robin Wright din 1996 până în 2016. De asemenea, Sean Penn a fost căsătorit și cu Madonna, însă mariajul lor a durat doar patru ani, din 1985 până în 1989. Actorul are doi copii din căsătoria cu Robin Wright, o fată, Dylan, și un băiat, Hopper.