News

Sebastian Stan, surprins în ipostaze extrem de tandre cu noua iubită

iulia.statie
November 13, 2020 14:48 PM

Sebastian Stan, actorul de origine română, în vârstă de 38 de ani, a fost recent surprins într-o escapadă în Tulum, Mexic, alături de noua sa iubită. Cei doi erau cu siguranță extrem de apropiați, fiind văzuți în ipostaze tandre.

Pe aceeasi temaCine este noua iubită a actorului Ed Westwick, cunoscut ca Chuck Bass în Gossip Girl

Sebastian Stan, ipostaze inedite alături de noua iubită

Sebastian Stan trăiește o poveste de dragoste cu Alejandra Onieva, o actriță de origine spaniolă. Aceștia s-au bucurat din plin de locația de vis, bălăcindu-se în apa caldă a oceanului și lenevind la soare. Sebastian și partenera sa au o relație de șase luni, dar ei nu au avut prea multe apariții împreună, fiind văzuți prima oară în Ibiza, în vara acestui an.

În mai, Sebastian Stan declara pentru publicația The Cut că nu își dorește să părăsească locuința sa din New York, considerând că acolo este casa lui.

Unde a locuit Sebastian Stan pe timpul pandemiei

„Aici este casa mea, nu am unde să merg în altă parte. Oamenii care nu locuiesc aici poate cred că este un loc singuratic. Poate fi singuratic, dar nu este așa. Eu sunt mândru că mă aflu aici. Am o relație foarte specială cu acest oraș, această țară mi-a adus multe oportunități, nu vreau să o abandonez.”, a declarat actorul.

Deși mulți visau să călătorească la momentul respectiv sau să își vadă familia, actorul avea câteva nevoi mai simple. „Vreau să merg pe un acoperiș în Brooklyn, să ascult muzică house și să mă uit spre Manhattan, în timp ce am un cocktail în mână.”, spunea Sebastian Stan.

Pe iubita actorului, Alejandra Onieva, în vârstă de 28 de ani, o putem urmări în serialul ‚High Seas’, în timp ce Sebastian Stan a devenit cunoscut datorită rolului primit în faimoasa serie ‚Gossip Girl’, unde l-a jucat pe Carter Baizen, dar și pentru ‚Capitanul America’. De curând, s-a aflat că serialul Gossip Girl va continua, însă, nu se știe încă dacă vom putea revedea și personajele vechi.