News

Secretara personală a Ducesei Kate Middleton și-a dat demisia!

iulia.statie
November 18, 2019 13:49 PM

Kate Middleton își pierde unul dintre cei mai importanți membri din propriul ei staff.

Pe aceeasi temaCe are Kate Middleton în geantă. Patru lucruri care nu îi lipsesc niciodată

Secretara personală a Ducesei Kate Middleton și-a dat demisia!

Conform Rebecca English, corespondentul regal Daily Mail, Catherine Quinn și-a dat demisia din funcția de secretară după aproximativ doi ani.

Secretara personală a Ducesei Kate Middleton și-a dat demisia!

Ea a fost foarte apropiată de Ducesă iar rolul său a fost de a o ajuta în a-și dezvolta „proiectul” în primii ani, ce are rolul de a ajuta copiii ce se confruntă cu probleme sociale cum ar fi dependențele și crimele.

English a dezvăluit că Catherine Quinn, pe lângă rolul de secretară, lucra și la University of Oxford’s Saïd Business School și făcea parte și dintr-o organizație caritabilă, Wellcome Trust.

„Decizia ei de a pleca după 2 ani a fost destul de neobișnuită. Jobul este considerat unul stabil iar secretarele pot sta în această funcție un deceniu sau chiar mai mult”, au declarat cei de la Daily Mail.

Este neclar totuși de ce Quinn a ales să plece așa devreme, dar Ducesa probabil va găsi un înlocuitor în următoarele luni.

„Katherine este o doamnă minunată și a lucrat foarte mult pentru Ducesă. Dar vrea doar să ia o pauză și să se dedice cauzelor caritabile.”, a zis o sursă apropiată de Quinn.

„Ele se despart în cei mai buni termeni.”, a adăugat sursa.

Nu doar Ducesa Kate și-a pierdut secretara. Recent, Samantha Cohen, secretara Ducesei Meghan Markle a ales și ea să renunțe la funcție. 

Samantha lucra deja de multă vreme pentru Regină atunci când Meghan și Harry au ales-o pentru a deveni secretara lor personală. Totuși, după luni bune de căutare, aceștia au găsit omul potrivit pentru a-i prelua atribuțiile: Fiona Mcilwgam.

Sursă: Harper’s Bazaar