Beauty

Secrete de frumusețe ale vedetelor

A. S.
September 16, 2019 17:17 PM

Secrete de frumusețe ale vedetelor. Unele dintre cele mai cunoscute cântărețe și actrițe din lume nu se sfiesc să dezvăluie propriile trucuri de frumusețe pe care le pun aplicare ele însele, în propriile case.

Deși își permit oricând tratamente și metode inovatoare de înfrumusețare, vedetele mărturisesc că au propriile secrete pentru rutina de beauty. Ele apelează la produse naturale și nu au nicio problemă să le folosească acasă.  Iată câteva dintre trucurile de frumusețe ale acestora:

Secrete de frumusețe ale vedetelor pentru față și corp

Jessica Alba

Frumoasa actriță a dezvăluit una dintre măștile minune pe care le folosește pentru un ten demn de covorul roșu. Ea amestecă un pahar de iaurt grecesc, 1 linguriţă de cafea,  linguriţă de ulei de cocos și sucul de la o lămâie, iar combinația formată o utilizează o dată sau de două ori pe săptămână.

Gwyneth Paltrow

Actrița, adeptă a produselor naturale, susține că uleiul de struguri, bogat în omega 3, este cea mai bună cremă antirid.

Victoria Beckam

Victoria Beckam a declarat că își hidratează corpul, in mod frecvent, cu ulei pentru bebeluși.  Mai mult, ea susține că, atunci când pleacă în călătorii, aplică uleiul direct pe față pentru a-și proteja tenul de factorii nocivi din atmosferă și pentru a-l menține hidratat.

Scarlett Johansson

Pentru un ten ce mereu pare perfect,  actriţa apalează la un produs natural şi anume oţetul de mere pe care îl foloseşte pe post de tonic pentru faţă. Acesta are rolul de a echilibra PH-ul pielii şi conferă tenului un aspect luminos.

Beyonce și Kate Winslet

Cântăreaţa aplică o cantitate mică de cremă de ochi pe toată suprafaţa tenului ei. În comparaţie cu alte produse, faţa absoarbe mult mai rapid cremă pentru ochi. Nici Kate Winslet nu se desparte de crema ei de ochi, pe care o aplică pe toată faţă atunci când iese afară, chiar și pentru scurt timp. În plus, actrița a mărturisit că mama ei a învăţat-o că tenul proaspăt se menţine printr-o demachiere riguroasă în fiecare seară.

Secrete de frumusețe ale vedetelor împotriva  celulitei

Halle Berry

Pentru a scăpa de celulită, actriţa îşi face singură un scrub din cafea măcinată şi loţiune de corp. Rezultatul? O piele, fină, sănătoasă şi treptat, lipsită de celulită.

Jessica Biel

Jessica Biel își păstrează strălucirea și aspectul perfect al pielii folosind un amestec din două linguri de zahăr și demachiant, în loc de scrub. Ea spune că uneori folosește chiar, în locul zahărului, sare grunjoasă sau ovăz. După fiecare baie își curată delicat pielea cu acest scrub.

Teri Hatcher

Actrița cunoscută din serialul „Neveste disperate” spune că trucul sau pentru o piele frumoasă este vinul. Ea nu îl bea, ci îl pune în cadă atunci când face baie. Vedeta este convinsă că două pahare de vin roșu, adăugate în apa pentru baie, pot face minuni pentru pielea oricui.

Trucuri de frumusețe ale vedetelor pentru îngrijirea părului

Gwyneth Paltrow și Sophie Loren

Gwyneth Paltrow preferă uleiul de măsline în locul oricărui alt produs de hidratare și reconstrucție a părului. Sfatul ei este să aplicăm pe toată lungimea părului, în special pe porțiunile cele mai uscate, evitând totuși rădăcina pentru a nu bloca porii. Ea nu este singura vedete care consideră uleiul de măsline o minune pentru păr. Și Sophia Loren este de aceeași părere.

Nicole Kidman

Actrița a recunoscut că secretul părului său mereu sănătos și strălucitor stă în sucul natural de coacăze roșii de pădure, Pentru a-și revigora culoarea naturală a părului, aceasta își aplică acest suc, după fiecare baie.

Secrete de frumusețe ale vedetelor împotriva acneei

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt a recunoscut că atunci când îi apare un coș, secretul sau este să aplice pastă de dinți pe el, peste noapte. În felul acesta, a doua zi va arată perfect.

Kimberley Walsh

Kimberley Walsh afirmă că secretul frumuseții ei este un produs pentru bebeluși. Sudocrem este recomandat pentru tratarea iritațiilor provocate de scutece. Kimberley însă spune că este singurul care o poate salvă în luptă cu acneea.

Citește și: CUM SĂ SCAPI DE COȘURI RAPID ȘI EFICIENT