Beauty

Secretele de beauty ale topmodelelor

iulia.statie
December 2, 2019 16:12 PM

Chiar dacă silueta lor este de invidiat și tenul lor este fără de cusur pe podium, topmodelele se confruntă cu anumite probleme, la fel ca și noi.

Pe aceeasi temaSecretele de beauty ale Victoriei Beckham

Totuși, ele au unele secrete prin care își păstrează părul sănătos și pielea tânără și elastică. Ba chiar, topmodelele folosesc anumite remedii naturale, pe care toată lumea și le poate permite, conform Ce se întâmplă, Doctore? 

Miranda Kerr

Miranda recomandă îndepărtarea zilnică a celulelor moarte de pe suprafața pielii. Această periere are mai multe beneficii: ajută la îmbunățățirea circulației sângelui și previne apariția celulitei. Miranda mai are un alt secret natural, uleiul de măceșe. Ea folosește acest ingredient în fiecare seară, căci acesta este bogat în vitaminte și antioxidanți, hidratând în profunzime pielea. Acest produs poate fi folosit și ca demachiant.

Miranda Kerr

Adriana Lima

Nimeni nu ar crede că Adriana Lima se confruntă cu una dintre cele mai întâlnite probleme: coșurile! Ea a dezvăluit că aplică puțin ulei din arbore de ceai pe zona inflamată de două ori pe zi, reușind să își păstreze tenul curat și luminos.

Adriana Lima

Gigi Hadid

„Mama m-a învâțat să pun pastă de dinți pe coșuri. Dacă o aplic înainte de culcare, se usucă și dispare până a doua zi. Încă un sfat – faceți mișcare și alegeți să mâncați sănătos, dar puteți trișa uneori cu un burger pentru a nu o lua razna”, a dezvăluit modelul.

Gigi Hadid

Irina Shayk

Modelul are un fel inedit prin care își aplică balsamul hidratand pe păr. Ea își acoperă podoaba capilară după folosirea produsului și stă câteva ore la soare așa. Ea susține că datorită razelor soarelui balsamul va pătrunde în profunzime în foliculii de păr. De asemenea, ea mai apelează la uleiul de cocos pentru hidratarea tenului, cuburi de gheață, măști faciale ce conțin castravete și dușuri reci.

Irina Shayk

Gisele Bündchen

Ulei extravirgin presat la rece? Da, pentru o piele mai strălucitoare! Gisele amestecă o cană ce conține ulei cu 2 linguri de sare de mare și folosește mixul pentru a-și exfolia pielea. Mai mult, el ameliorează aspectul celulitei.

Gisele Bundchen

Heidi Klum

Cine nu își dorește picioare frumoase, mereu bronzate? Pentru a se bucura de acest lucru, Klum folosește un exfoliant pentru îndepărtarea celulelor moarte, apoi o loțiune făcută din cremă hidratantă și bronzer pentru a oferi un aspect frumos picioarelor și a scăpa de imperfecțiuni.

Heidi Klum

Naomi Campbell

Cum scapă faimoasa Naomi de celulită? Ea folosește zaț de cafea pentru a ține la distanță celulita și a menține fermitatea și elasticitatea pielii.

Naomi Campbell