Beauty

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham

iulia.statie
November 27, 2019 18:26 PM

Este normal ca rutina de beauty a unei vedete să ne stârnească curiozitatea. La diferite evenimente, nu admirăm doar ținutele frumoase alese de acestea ci și machiajul perfect realizat ce le pune în evidență trăsăturile sau tenul perfect.

Pe aceeasi temaVictoria Beckham a făcut anunțul! Un nou copil în familia ei

Fiecare femeie are secretele sale, dar unele chiar au descoperit anumite tehnici ce le păstrează tenul într-o formă perfectă, chiar și la o vârstă mai înaintată.

Victoria Beckham sigur știe cum să își păstreze tenul luminos și corpul sănătos. Soția lui David Beckham, în vârstă de 45 de ani, le-a dezvăluit fanilor ei pe o rețea de socializare secretele pe care le folosește pentru a se menține.

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham

Fosta cântăreața a formației Spice Girls a mărturisit că ea are un secret pentru un detox ușor, anume o anumită pudră din care se poate forma o băutură gustoasă.

Ba chiar, pudra promite o piele luminoasă, o detoxifiere ușoară a corpului și tonifierea musculaturii, potrivit Ce se întâmplă doctore? 

Produsul ales de Victoria este unul organic și poate fi consumat în feluri variate, ca desert, shake, ceai sau smoothie. Acesta este bogat în Vitamina E, ce se regăsește de obicei în uleiuri sau orez, ovăz și grâu.

Ea a adăugat că alegerea ei o ajută și la vindecarea rapidă a rănilor dar și recăpătarea elasticității pielii.

„Mama folosea atunci când eram mică capsule cu Vitamina E. Le spărgea și mi le aplica pe răni”, a povestit designerul.

De asemenea, Victoria Beckham este atentă atât la rutina ei de beauty, cât și la produsele cosmetice pe care alege să le folosească. Când vine vorba de silueta ei perfectă, ea urmează un regim alimentar pentru a se menține.