Beauty

Secretele Eugeniei Şerban pentru o siluetă impecabilă

andreea voicu
April 30, 2019 18:07 PM

Eugenia Şerban reuşeşte să aibă o siluetă de adolescentă, deşi are aproape 50 de ani. Actriţa face furori de când a slăbit şi a trecut pe la medicul estetician. Eugenia Şerban a reuşit să slăbească peste 11 kilograme, iar de atunci are mare grijă ce mănâncă.

‘Gătesc foarte rar, aproape deloc. Mănânc salate, grătar. Am slăbit 11 kilograme în 6-7 luni. Poate pozez și în Playboy. Oh, Doamne, glumesc’, declara actrița în trecut.

Secretele Eugeniei Şerban pentru o siluetă impecabilă

În 2016, celebra actriţa şi-a făcut o operaţie de blefaroplastie ( n.r. intervenţie chirurgicală prin care se elimină excesul de piele de la nivelul pleoapelor), dar nu ezită să apeleze şi la tratamente speciale pentru ca tenul ei să arate cât mai perfect. De asemenea, şi-a făcut şi injecţii cu botox, care au întinerit-o cu câţiva ani.

‘Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting. Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. Mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu.’, mărturisea ea pentru Click!

‘Nu trece o zi fără să mă dau cu o cremă de ochi şi de faţă apoi. Încă din adolescenţă, aplic un truc de la o vecină. Mi-a spus să am grijă ca sprâncenele să arate impecabil şi neapărat să am ruj pe buze, restul contează mai puţin. Probabil conturează şi ne scoate în evidenţă trăsăturile’, a mai adăugat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

#drdameh #botoxterapy ??????

A post shared by Eugenia Serban (@serban_eugenia) on