Beauty

Secretele lui Ștefan Bănică Junior. Cum se menține în formă

iulia.statie
April 13, 2021 13:30 PM

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din România, iar acesta a cunoscut succesul încă de la primele apariții. În vârstă de 53 de ani, cântărețul se bucură de o bază de fani uriașă, de o familie superbă și de multe proiecte.

Pe aceeasi temaCare sunt cele mai bogate vedete din România

Cum se menține în formă Ștefan Bănică Junior

Pe lângă toate acestea, Ștefan Bănică Junior se află și într-o formă fizică de invidiat. În trecut, acesta își dezvăluia toate secretele într-un interviu pentru publicația Ok! Magazine. Se pare că artistul nu ține un regim drastic și crede în echilibru atunci când vine vorba despre alimentație.

”Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a spus el. 

De asemenea, multă lume s-a întrebat cum reușește artistul să aibă atât de multă energie, lucru ce se poate observa ușor în toate concertele sale, dar iată că el a elucidat misterul:”Probabil că îmi place foarte mult, iubesc ceea ce fac şi asta îmi dă energia de care am nevoie.”

Ștefan Bănică Junior, dezvăluiri emoționante despre copiii săi

Ștefan Bănică Junior se poate declara un tătic împlinit pentru că se bucură de trei copii minunați. Acesta făcea în trecut dezvăluiri emoționante despre familia lui, explicând faptul că Lavinia Pîrva, actuala lui parteneră, are o relație extrem de bună cu micuții pe care îi are din fostele mariaje.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă.”, a dezvăluit Ștefan Bănică pentru revista Viva!.