Beauty

Secretul lui Hailey Baldwin pentru o piele catifelată. Ce cremă specială foloseşte

andreea voicu
April 24, 2019 19:09 PM

Hailey Baldwin este în centrul atenţiei după ce s-a aflat că se iubeşte cu Justin Bieber. De atunci, tabloidele fac tot posibilul pentru a afla cât mai multe despre fotomodel. Aşa se face că actuala soţie a artistului a dezvăluit secretul pentru o piele strălucitoare şi catifelată la atingere.

Pe aceeasi temaBieber Beauty - Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

Frumoasa blondină a mărturisit că singura cremă de corp pe care o foloseşte conţine ingrediente ce sunt folosite din propriul sânge. Deşi partenerul ei consideră că este absolut dezgustătoare, Hailey Baldwin este de părere că această cremă hidratantă are numeroase beneficii asupra pielii.

Secretul lui Hailey Baldwin pentru o piele catifelată

Crema respectivă costă în jur de 1.500 de dolari şi este făcută din propriul sânge. Tratamentul este conceput de medicul Barbara Sturm şi are la bază propria plasmă de sânge a pacientului.

”Nu folosim același tratament corporal. Nu cred că ar dori să-și dea pe piele cu ceva făcut din propriul meu corp. Am pielea foarte sensibilă de aceea nu sunt fană a tratamentelor faciale cu ingrediente prea dure pentru tenul meu”, a dezvăluit Hailey, într-un interviu pentru Elle.

 

View this post on Instagram

 

You don’t need a lot of products — you just need the best. People often ask what routine they should start with. Here’s what we recommend: 1. Foaming Cleanser — gentle, daily cleanser that doesn’t strip your skin of its natural oils (you need those!).⠀ 2. Hyaluronic Serum gives your skin major boost of hydration and prevents inflammation. ⠀ 3. Face Cream Rich doesn’t just moisturize…it also stimulates collagen production. 4. Anti-Aging Body Cream — don’t forget the rest of your body! Nourishing and never sticky.

A post shared by Dr. Barbara Sturm (@drbarbarasturm) on

În plus, Hailey a mai spus că bunica sa a fost make-up artist în tinereţe şi astfel a învăţat-o mici trucuri de înfrumuseţare.

”Bunica mea a fost makeup artist când era tânără. Întotdeauna și-a îngrijit pielea și frumusețea folosind machiaj și loțiuni și cred că mama a moștenit asta de la ea. Am învățat toate trucurile de la ele. Mama se asigura că ne dăm cu loțiune imediat după duș”, a mai explicat modelul.

Sursa: www.bustle.com.